Odevzdaný výkon aneb poslední domácí zápas Mužů „A“

TJ Lokomotiva ČB : Košutka
19 : 31

K poslednímu zápasu sezóny k nám dorazil čtvrtý celek tabulky plzeňská Košutka. Po podařených zápasech s Kobylisami a ve Vršovicích, jsme chtěli potvrdit, že souhra týmu konečně šlape a jsme schopni hrát i s mužstvy z popředí tabulky. Bohužel na předzápasovém tréninku se nám zranil pivot,ale pořád naše sestava byla proti minulému zápasu ve Vršovicích o poznání kvalitnější.

V úvodu zápasu kralovaly obrany a po deseti minutách bylo skóre teprve 1:2. Pak se konečně chytli i střelci na obou stranácha začali padat branky. Projevovala se kvalita kádru soupeře, ale přesto jsme dlouho drželi vyrovnaný stav. V poslední destiminutovce, ale soupeř odskočil na čtyři branky, především vinou naší nepřipravené a uspěchané střelby, kterou trestal v následných protiútocích.
Přestože jsme si o poločase řekli, že do druhé půle vstoupíme se snahou s výsledkem něco udělat, tak někteří naši hráči utkání vzdali a nebyli ochotní se o zápas ještě poprat. Kromě pár jedinců jsme v druhé půli odehráli naprosto bez bojovnosti a touhy po lepším výsledku a naprosto zaslouženě prohráli rozdílem 12ti branek 19:31.
Místo abychom se poprali o lepší umístění v tabulce, tak jsme soupeři usnadnili cestu za vítězstvím. Nám tak v závěrečném účtování patří na konci soutěže devátá příčka, se kterou nemůžeme být spokojeni. Bohužel není odrazem kvality kádru, ale je přesným odrazem přístupu k tréninku a docházky některých našich hráčů. Je třeba doufat, že příští sezóna bude v tomto směru lepší. Pokud ne tak budeme opět odsouzeni k boji o záchranu, místo toho, abychom se pohybovali v horní části tabulky.