Prohra s Lázeňáky

třeboň Lokomotiva Č.B. – Jiskra Třeboň

17:19 (10:9)

Zápis na webu JčSH

 

K odvetnému utkání proti Jiskře jsem vyhlížel s obavami, jelikož družstvo hostí vede zkušený kormidelník Venca Marků, který se na tento zápas připravil. Moje obava se plně naplnila. V Třeboni jsme byli lepším týmem, ale na domácí palubovce se rozpoutala neúprosná bitva o každý balón. Třeboňáci se velice dobře na nás připravili a nám naopak nervozita svazovala ruce, což nejvíce bylo vidět na Rosťovi Jílků ( moc nám chyběla jeho přesná střelba z prostoru levé spojky).

Popisovat každý poločas je zbytečný oba byly naprosto stejné- výborné obrany na obou stranách s dobrými výkony brankařů. Jediný malý rozdíl byl v tom, že soupeř si vzal Filipa Bendů na osobku a my rázem nevěděli, co máme hrát.

Stále jsme vedli od jednu až dvě branky než přišla nešťastná 5 minutovka, kdy se nechal Dan 2x zbytečně vyloučit (bohužel v zápalu boje takové momenty přijdou). Soupeř plně využil našeho zaváhání a překlápí skóre na svoji stranu. Remíza by tomuto stavu slušela, ale na druhou stranu soupeř šel více za vítězstvím a nám, zbyly jen oči pro pláč.

Musím pochválit obranou činnost a bojovnost všech hráčů na hřišti.

Příští utkání jedeme na velice horkou půdu do Strakonic, který své soupeře drtí. Neprodáme svou kůži zadarmo (snad)