První zápas nám nevyšel

ŽenyTJ Loko Č. Budějovice – TJ Sokol Běla p. B.

29:31 (15:16)

Sestava a branky: Formánková, Scheichlová, Rybáková, Pánková 2, Poláčková 1, Kolbová 1, Králová, Gottfriedová 1, Klimešová 3, Dolejšová 8, Oupicová 1, Hondlíková 10 a Korandová 2.

Rozhodčí: Hladký Karel ml., Hladký Karel st.

ŽK: 3:2, vyloučení: 3:6, sedmičky: 3:3, počet diváků: 52

 

První utkání v nové sezóně jsme zahájily na domácí půdě proti soupeřkám z TJ Sokol Bělá. Do zápasu jsme nastoupili poprat se s co nejlepším výsledkem a tento zápas vyhrát. Bohužel zápas se nám vůbec, ale vůbec nevydařil. Hnedka na úvod cca 6 minuta prvního poločasu byla na přímou červenou kartu vyloučena za faul při střelbě na bránu Verča Kolbů a tím pádem jsme přišly o další spojku, neboť nám chyběly i další dvě spojky a to Darča s Gábinou. I přesto si myslím, že se holky s prvním poločasem popraly dobře. Dařilo se střelecky jak Anče, tak Zuzce.

Jak holky krásně začaly v prvním poločase, tak bohužel velmi rychle začátkem druhého poločasu skončily. Celých 20 minut nehrály a nechávaly si dávat zbytečné branky. Obrovské chyby v obraně hlavně na středě, kde nám dělala problémy středová spojka Kotrmanová, která jak dostala míč do rukou, tak proměnila. Nepomohla na hráčku ani osobní obrana. Naše obrana byla velmi chaotická. Holky si nedokázaly pomáhat a předávat soupeřky. K tomu mnoho technických chyb, které byly potrestány střelou do naší brány. Nedařilo se ani střelbě z dálky, a když už jsme se dostaly na šest metrů a střílely, tak neproměnily. Holky začaly hrát a stahovat několika brankový rozdíl asi 10 minut před koncem utkání, kde jsme mohli vidět rychlou a pěknou házenou. Bohužel nám to nestačilo. To se následně promítlo do stavu utkání, které skončilo pro nás nepříliš lichotivým skóre 31:29. Nedá se nic dělat a čekají nás další soupeři, tak se s tím musíme poprat.

Další utkání sehrajeme 26.9.2015 v Chebu od 16.00 hodin.

Zápis na webu CHF