Poslední kolo KP mladších žáků – Třeboň

  Loko Č. Budějovice – HBC Strakonice

20:28 (10:14)

A máme za sebou poslední kolo podzimní části. K prvnímu utkání v Třeboni jsme nastoupili proti nejlepšímu družstvu soutěže a to klukům ze Strakonic. Jak je již tradice přišla smršť a tak jsme v 8. minutě prohrávali 1:6. Vypadalo to opravdu tragicky, ale pak se začalo pomalu blýskat na lepší časy. Filip Joza se přesunul ze středu na křídlo, Kája na střed a společně s Adamem Dolejšem udělali trio, které začalo úřadovat. A tak dvě minuty před koncem poločasu se nám podařilo stáhnout na rozdíl dvou branek 8:10. Bohužel dál už jsme to neposunuli, nicméně poločas skončil vcelku příjemným  rozdílem 4 branek 10:14.

Druhý poločas přinesl vyrovnaný průběh. Celých 15 minut jsme si udržovali rozdíl 3-4 branek, ale bohužel blíž jsme se nepřiblížil. Naopak v závěru nám strakoničtí odskočili na konečných 20:28. škoda, že se již nenašel žádný další střelec, kromě Marka Houška ze 7-mičky a Petra Klimeše po jedné brance.

Sestava a střelci:

Bajt – Joza 9, Dolejš 5, Uhlíř 4, Houška, Klimeš 1, Titl, Místecký, Kojan, Sýkora, MakovecIMG_0050

Jiskra Třeboň – Loko Č. Budějovice

18:18 (10:12)

V tomto utkání jsme zase promarnili slibně rozjetý začátek utkání. V 5. minutě jsme vedli 0:4. Pak jsme ovšem ukvapeným střídáním (vina trenéra:-() dostali rybníkáře do hry a tak jsme poločas uhráli s kladným skórem 10:12. Mohlo být ale lépe.IMG_0071

V druhém poločase jsem si udržovali náskok o jednu až dvě branky. Ovšem v závěru se podařilo soupeři překlopit vývoj utkání a tak v poslední minutě jsme prohrávali 18:17. Pak 20 sekund před koncem jsme vyrovnali na 18:18. Nicméně přišlo posledních pár sekund před koncem a chyba brankáře Třeboně, který vyběhl a na polovině hřiště přišel o míč. Ovšem Adamovi se v poslední vteřině povedlo těsně minout branku hodem od půlící čáry. Velmi strhující konec utkání:-(.

Sestava a střelci:

Bajt – Dolejš 6, Uhlíř 4, Joza , Houška 3, Kojan 1, Titl, Místecký, Klimeš, Sýkora, MakovecIMG_0117