Bábovky zachutnaly Jindřicháči

Házená JH- Lokomotiva ČB
32:24 (15:12)

Sestava a střelci: Formánková, Scheichlová – Chasáková 8, Dolejšová 5, Kolbová 5, Korandová 2, Farková 2, Řezáčová 1, OUPICOVÁ 1, Matoušová, Gottfriedová, Nováková, Homolová, Chrástková

Na poslední venkovní utkání nás los utkání zavál na východ Jihočeského kraje do Jindřichova Hradce. Věděli jsme, že soupeř se na nás připraví a bude nám chtít vrátit porážku z podzimní části II. ligy.

První poločas (možná celý zápas) si myslím, že snesl parametry prvoligové házené. Rychlá, dynamická a tvrdá házená se musela divákům líbit. Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. Bohužel nás opět postihl výpadek v utkání nedisciplinovanost a nepromění brankových příležitostí nás připravili o poločasové vedení.

V poločase jsme si řekli, že zvedneme hlavu a zkusíme zápas otočit v náš prospěch. No, nepovedlo se, opak byl pravdou. Neproměňování vyložených brankových příležitostí nás stálo mnoho sil a soupeři nalil tento průběh hry nových sil. Zkušený soupeř si výsledek pohlídal a s přehledem dovedl utkání do vítězného konce. Nám nezbylo nic jiného než soupeři poblahopřát. Děvčata určitě se nemáte za co stydět.

Proč jsme prohráli?

  • minulá vysoká prohra soupeře v Tachově
  • neproměňování šancí (střelba Křídla 13/2 branky, spojky 22/5)
  • stále nás straší vidina vítězství v II. lize a ta nám svazuje ruce více než bychom potřebovali
  • velmi kvalitní hra soupeře

Nám nezbývá nic jiného než vše zahodit za hlavu a soustředit se na poslední zápas s Vršovicemi, který odehrajeme dne 6. 5.2017 od 15:00 hod., na který vás tím zveme. Přijďte nás tímto podpořit na cestě za titulem ve druhé lize. Budou i bábovky, tak vezměte hlasivky, bubny, trubky, známý a přijďte nás podpořit do LOKOARÉNY.