Starší žáci 1.kolo – Starý Plzenec

Loko Č. Budějovice – Starý Plzenec

15:23 (8:12)

Sestava a branky: M. Bajt – F. Joza 8, F. Kojan 2, M. Kadlec, P. Steier, A. Titl, M. Houška, P. Klimeš 1

Jiskra Třeboň – Loko Č. Budějovice

16:20 (6:13)

Sestava a branky: M. Bajt – F. Joza 9, M. Kadlec 3, A. Titl, M. Houška, P. Klimeš, F. Kojan 2

První kolo nového ročníku soutěže krajského přeboru starších žáků se trochu překvapivě odehrálo ve Starém Plzenci. Družstvo místního HK Starý Plzenec (mladší dorostenci) přistoupilo do naší soutěže na vlastní žádost a hraje zápasy v rámci jihočeského kraje mimo soutěž. Hrálo se na venkovním hřišti na tartanovém povrchu za krásného slunečného počasí. Bohužel ve velmi slabé účasti našich kluků. Proti Plzenci jsme měli jednoho hráče na střídání ( Pavel Steier – mladší dorost) ovšem v druhém zápase už bez střídání:-(

V prvním zápase proti místním jsem lépe začali. Vedli jsme 2:0, pak místní dotahovali, ale ještě v půli prvního poločasu jsme hráli nerozhodně 6:6. Pak už jsme ale nedokázali držet krok a nakonec jsme první půli prohráli o 4 branky 8:12. V druhém poločase jsme opět začali lépe, stáhli jsme na rozdíl dvou branek 10:12, pak ještě 11:13, ale dále už jsme to nezvládli. Kluci se snažili, ale bylo nás málo.

Druhý zápas proti Jiskře Třeboň už byl lepší. První branku sice vstřelil soupeř, ale pak už jsme si nenechali zápas utéci. Hned jsme vyrovnali a postupně jsme zvyšovali náskok na konečný výsledek prvního poločasu 6:13. V druhém poločase jsme dále zvyšovali náskok, v půli poločasu jsme vedli 9:17. Pak už byla znát únava, nicméně 2 minuty před koncem jsme vedli 13:20. Pak ještě třeboňští dali 3 branky a tak konec zápasu skončil 16:20. Hráli jsme bez střídání a bylo vidět, že dva zápasy v jeden den bez střídání je nad naše síly. Doufám, že bude zbytek turnajů lepší. Nutno ještě dodat, že za Jiskru Třeboň nastoupil tým složený z mladších a starších žáků!!!

/data/1/b/1bff2acf-6ad1-40de-bb92-38bb453f4c57/hazenacb.cz/www/wp content/uploads/2017/10/DSC 1060