poslední vítězství v roce 2017 „Bábovek“

LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE – TJ TURNOV
27:21 (15:5)

Sestava a branky – Formánková, Steierová 2, Gottfriedová, Pánková 2, Rusfelová 3, Králová 1, Farková 4, Dolejšová 5, Oupicová 1, Chasáková 2, Hondlíková 5, Korandová 2

Posledním našim soupeřem nám do cesty připravil dalšího soupeře, který nám nevyhovuje svojí hrou a to družstvo TJ Turnov.
Do utkání jsme nastoupili s vědomím, že soupeř i přes malý počet hráček nebude lehký oříšek, což známe z minulosti. Děvčata začala zápas skvěle a zahrála nejlepší poločas v podzimní části. Za výbornou obranou skvěle chytala již tradičně Hanka a my soupeře ničili rychlým přechodem do protiútoku. Lehce a bez velkých komplikací vyhráváme zápas 15:5.

O přestávce jsme moc pokynů nedávali, nebylo proč. Jen jsme chtěli od holek stejnou hru.
Vstup do druhé poloviny utkání nám nezačal, vůbec dobře již asi ve čtvrté minutě jsme přišli o vyloučenou Terezu Chasáků po třetím dvouminutovém trestu. Soupeř se do nás zahryznul a nechtěl dát svou kůži zadarmo. Což se mu vyplácelo a začal stahovat náš náskok. Děvčata přistoupila k druhé půlce bohorovně a to bylo vidět na nepřesném zakončení. Pokud bychom proměňovali 100% příležitosti, bylo by vymalováno už dříve, takhle jsme si zkazili náladu a pěkný pohled na hru.

Náskok byl naštěstí dostačující a vítězství jsme si nenechali vzít. Vítězíme ve velmi chladné atmosféře, chtělo by to občas za fandit . Byly chvíle, kdy to děvčata potřebovala. Možná je pro nás lepší hrát venku, kde je jiná divácká atmosféra, která dá utkání úplně jiný náboj.

Tak to bylo poslední utkání v roce 2017, nastává čas vánoční pohody, ke které vám co jste to dočetli až sem, přeji mnoho krásných dárků pod stromečkem a hodně zdraví a štěstíčka do roku 2018.