Bábovky s lídrem soutěže

LOKOMOTIVA ČB – HÁZENÁ JINDŘICHŮV HRADEC
22:28 (12:14)
Sestava a branky: Formánková, Buriánková – Homolová, Steierová, Čadová, Poláčková 2, Matoušová 3, Rusfelová 3, Farková, Dolejšová 8, Oupicová, Chasáková 6, Hondlíková, Korandová
Tentokráte jsme na domácí palubovce přivítali lídra soutěže hráčky z Jindřichova Hradce, které mají velké ambice na postup do I.ligy. Jako vždycky v tomto jihočeském derby máme chuť soupeře potrápit a popřípadě ho okrást o body. Bohužel ani jedno se nám nepodařilo.
Stále, nám chybí z různých důvodů spojky a se dvěma klasickými spojkami to nepůjde. Jen tak pro zajímavost k utkání jsme nastoupili se 14 hráčkami z toho jsou dvě brankařky, dvě pivotky a sedm křídel. Tak musela na spojku již sice déle hrající Petitka a Zuzka.
Začátek utkání jsme měli pevně v režii, soupeř se nemohl smířit s naší pevnou obranou a rychlé protiútoky jim taky moc nechutnali. Bohužel opět doplácíme na naší nemohoucnost v zakončování vyložených příležitostí (to není tréninkem, ale hlavou). Soupeř našich zaváhání využívá a otáčí stav utkání ve svůj prospěch na poločasových 12:14.
Ve druhém poločase jsme se postarali o velký propadák naší házené, nemohoucnost a zmar padl na všechna děvčata, což se projevilo na chybách, které nejsou vidět ani mini žácích. Brrrrr. Rychle zapomenout. Soupeři stačil průměrný výkon k dosažení vítězství. Hosté si výhru zcela zasloužili.
Přesto, že jsme nastoupili se sedmi křídly byla naše největší slabina právě hra všech křídel. Za předvedenou hru v druhém poločase se musím divákům omluvit.

Napsali o derby:
web Házená Jindřichův Hradec