4+1 v Třeboni 15.4.2018

V neděli jsme vyrazili na další turnaj 4+1 do Třeboně. Jelikož dětí v přípravce na trénink chodí dost, postavili jsme Zebry a Pomeranče a ti nejzkušenější si měli zahrát až s miníkama. Nakonec dětí nebylo tolik, tak že si i zkušení matadoři zahráli za Zebry. Ti, jak je jim už zvykem, propluli turnajem bez ztráty kytičky a mohli brát přípravkový turnaj jako trénink na miníky.

V Pomerančích bylo dost hráčů, tedy spíš hráček, kteří byli na svém prvním turnaji. Musím říct, že někteří mají v sobě tolik bojovnosti, že by jí mohli druhým rozdávat. Chuť střílet a dávat góly mají téměř všichni, ale ta OBRANA!!! Ale jsme teprve na začátku, tam máme aspoň co zlepšovat…

Odpoledne nastoupili Zebry i za miníky. Byl to jejich první kontakt s opravdovou házenou. A nevedli si vůbec špatně. Konečně, pochopili, co to znamená osobní obrana a že když trenér křičí: „Buď u něj“, znamená to buď u něj! Téměř v každém zápase drželi krok se soupeřem, ale byla znát jejich únava z odehraných zápasů z dopoledne a také jsme trošku ztráceli silově. Ale jinak to byl perfektní výkon a příště už se zase bude dařit lépe.

Zlepšit chuť si můžou Zebry už tuhle neděli 22. 4., kdy jedeme na turnaj do Jindřichova Hradce, kde se bude hrát o medaile. Tak nám držte palce!!!