Bábovky tentokrát na svého soupeře nestačily

TJ Lokomotiva ČB – Sokol Písek B
24:29 (12:15)

Na domácí palubovce jsem přivítali silnou zálohu interligového Sokola Písek.

Věděli jsme, že nás čeká velice kvalitní soupeř a ten to také během šedesáti minut herního času potvrdil. První půle byla vcelku vyrovnaná, ale v jejím závěru se podařilo soupeřkám odskočit na tříbrankový rozdíl 12:15.

Do druhé půle jsme vstoupili skvěle a během chvilky jsme náskok soupeře stáhli na jednobrankový. To ale byla z naší strany poslední světlá chvilka, kdy jsme se soupeřem dokázali držet krok. Poté začala písecká děvčata prokazovat své herní kvality a zcela převzala otěže zápasu do svých rukou. Nám se nedařilo téměř nic, totálně jsme odpadli a když už jsme se dostali do šancí, tak jsme je zahazovali. Náskok hostujících hráček tak narostl až na devítibrankový, který jsme v závěru dokázali snížit na „přijatelných“ 24:29.

Nezbývá než hostům pogratulovat, po zásluze si odváží oba dva body a jsou tak jediným týmem v soutěži, který ještě neztratil ani bod. Tento zápas nám ukázal, že na sobě musíme v tréninku ještě hodně zamakat a také si musíme některé věci srovnat v hlavách. Ale pevně věřím, že zvedneme hlavy a o víkendu na Astru pojedeme v bojovné náladě a dostatečně motivováni.