Miníci proti Milevsku

TJ Lokomotiva ČB : HC Milevsko

3:7 (0:2)

Sestava a střelci: Borovka, Gottfried 1, Plch Z., Plch J., Pávek 1, Domin, Čapková, Poláková, Šlajferčíková, Zimmelová, David 1, Kuchař, Šimeček, Metelec

Druhý zápas podzimu jsme odehráli na domácí palubovce. Tribuna byla téměř plná, hráčů na dvě šestky, tak snad to dnes vyjde, říkali si trenéři. Ale ouha!

Vstup do prvního poločasu se nám moc nepodařil. Ono teda v prvním poločase nebylo vidět na hřišti skoro nic. Pouze soupeře. Naši hráči ani nestříleli ani nebránili, a když už ano, tak z toho byla sedmička. Naštěstí soupeř neproměnil pět sedmiček. Na hřišti se vystřídali všichni hráči, ale ani to nám nepomohlo, a první půli jsme prohráli 0:2.

O přestávce jsme hráče a hráčky nabádali k větší bojovnosti a ať koukají prodat to, co se učí na tréninku. A světe div se. Oni nás poslechli. Do druhého poločasu vlétlo úplně jiné družstvo. Hned ve druhé minutě se trefil Mára. V šesté minutě snížil soupeřův náskok Góťa a hned v dalším útoku srovnává Jindříšek. Lokotka se rozjela, soupeř je v úzkých, obrana nepropustná ….

Ale v této chvíli se náš výkon zastavil a další gól už jsme nevstřelili (nutno podotknout že brankářka soupeřů, byla opravdu moc šikovná!!!). Trenéři opět vystřídali celou lavičku, ale soupeře jsme nepřehráli. Ve druhém poločase jsme zlepšili hru a také obranu, ale naší zbytečnou či neefektivní střelbou jsme se sami okrádali o míče. Naopak soupeř dokázal využít výškové převahy jedné hráčky, která nám nastřílela čtyři branky.

Co říct závěrem?! Hlavu vzhůru, příště se to podaří! Zahráli si všichni a to je důležité. Co může zlepšit každý sám, to ví. A také se musíme příště dříve probudit. Ve druhém poločase chválíme všechny za bojovnost! Jen tak dál!

Další dokonce dvojzápas nás čeká 27. 10. v Písku, kam vyrazíme STIBUSEM. Tak nás přijeďte podpořit a zase zafandit!!!