Miníci s Třeboní

TJ Lokomotiva Č.Budějovice : TJ Jiskra Třeboň
14:13 (10:7)

Sestava a branky: Borovka 4, Metelec, Plch Z. 1, Plch J. 2, Pávek 3, Čapková, Poláková, Šlajferčíková, Zimmelová, David 2, Kuchař 1, Syrovátka, Šimeček 1, Sobotka, Kocourek, Mareš

Poslední zápas sezóny jsme odehráli opět na domácím hřišti, téměř před vyprodanou halou (48 diváků). Od začátku jsme si řekli, že nic neponecháme náhodě a budeme hrát na pohodu, ale naplno. Od první minuty jsme se ujali vedení 2:0, 3:2. Pak přišla úžasná šňůra pěti gólů během tří minut. Už jsme vedli 8:3. V bráně opět chytal skvěle Kocour (jojo, geny prostě nezapře!!!). V jedenácté minutě vedeme 10:4. Druhá půlka prvního poločasu se nám ale moc nepovedla. Soupeři se podařilo snížit na poločasový výsledek 10:7.

Druhý poločas už nebyl z naší strany tak pohodový, pořád udržujeme vedení, ale soupeři se daří náskok snižovat. Problém je, že si neumíme uhlídat jediné dva střílející hráče. Sedmá minuta stav 13:11. Soupeř jde do útoku, snižuje na 13:12. Dlouhých sedm minut žádný gól nepadne. Naštěstí v devatenácté minutě střílí Zdenda náš čtrnáctý (vítězný) gól! A i když soupeř dá také gól, naše vítězství už nám vzít nestihne!!!

Parádní zakončení sezóny!!! Na všech je vidět velké zlepšení a precizní práce trenérů, kteří se jim s velkou láskou a péčí věnují!!!

Ještě za námi dorazí Ježíšek, který dá každému malému házenkáři mikinu a hurá domů. Děkujeme maminkám za vyřízení…

Moc děkujeme všem rodičům a fanouškům za podporu v podzimní sezóně a v roce 2019 přejeme napínavé zápasy s vítězným koncem!!!