První krajský turnaj 6+1 MINI v Českých Budějovicích 24. 2. 2019

HC MILEVSKO A – LOKO Č. BUDĚJOVICE A

15:7 (8:4)

Sestava a střelci: Borovka 2, Gottfried, Pávek, Plch Z., Plch J., Čapková, Poláková, Zimmelová, David 4, Kuchař 1

Do prvního zápasu sezóny jsme nevstoupili dobře. Už v šesté minutě jsme prohrávali 3:1. V dalších minutách jsme snížili na 3:2, 4:3. Ve čtrnácté minutě jsme srovnali na 4:4. Naše obrana fungovala, v útoku poctivá příprava a byly vidět pěkné herní kombinace. Pak ovšem přišlo střídání a rázem jsme prohrávali o čtyři góly. Naopak my do konce poločasu nedali gól žádný. O poločase si hráči vyslechli dobré rady trenérů i jejich hněv a šlo se hrát. Bohužel druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako koncovka toho prvního. A v závěru nám snad došly síly nebo motivace a soupeř dotáhl zápas do vítězného konce.

HC MILEVSKO B – LOKO Č. BUDĚJOVICE B

6:4 (3:1)

Sestava a střelci: Mach 2 , Metelec, Šlejferčíková, Papanová, Křivský 1, Šimeček, Sobotka, Novotný, Kvěchová, Huitema, Krejčí 1

Po áčku nastoupili naši nováčci. Zápas byl velmi skoupý na góly, ale předvedená hra odpovídá našim možnostem a schopnostem. Vždyť někteří stáli na hřišti skoro poprvé. Ale oproti áčku druhá parta předvedla lepší výkon ve druhém poločase.

ČZ HBC STRAKONICE 1921 A – LOKO Č. BUDĚJOVICE A

20:14 (12:7)

Sestava a střelci: Borovka 4, Gottfried, Pávek 3, Plch Z., Plch J., Čapková, Poláková, Zimmelová 1, David 4, Kuchař 2

Do zápasu se Strakonicemi se hráči skvěle nažhavili a v osmé minutě jsme vedli 2:4. Pak jsme si opět vybrali slabší pětiminutovku a soupeř otočil zápas na 8:6. Do poločasu už jsme výsledek jen korigovali na 12:7. Po opět důrazné domluvě od trenérů jsme začali druhý poločas lépe a snížili na 13:9, 14:10. Nepřesnými přihrávkami a nedůraznou obranou jsme dovolili soupeři zvýšit svůj náskok 18:11. Opět jsme snížili třemi rychlými góly, ale soupeř už si výsledek pohlídal a zápas končí za stavu 20:14.

Pravdou je, že druhý zápas se áčku povedl lépe než ten první a diváci mohli vidět několik pěkných akcí. Ovšem problém je, že se na každý náš gól strašně nadřeme a zbytečnými ztrátami balónů, si sami srážíme šance na vítězství.

ČZ HBC STRAKONICE 1921 B – LOKO Č. BUDĚJOVICE B

20:3 (13:2)

Sestava a střelci: Mach, Metelec, Šlejferčíková, Papanová 1, Křivský, Šimeček, Sobotka, Novotný 2, Kvěchová, Huitema, Krejčí 1

Poslední zápas turnaje před hrstkou diváku byl jednostrannou záležitostí hostí. Ale z naší strany šlo hlavně o trénink lajny, náběhů na hráče. Obrana také docela fungovala, když každý dostával přesné instrukce. Zapracovat musíme hlavně na pohybu hráče jeden na jednoho, odbourání kroků a zpřesnění přihrávek a zpracování míče. Ale pozitivní zkušeností bylo začlenění hráče s přípravky do družstva miníků a dokonce jim i párkrát ukázal, jak se to má hrát a vstřelil dva krásné góly.

Proto vás zveme 6. 4. na další turnaj do naší LOKOARÉNY!!!

foto z turnaje: https://www.facebook.com/pg/lokocb/photos/?tab=album&album_id=2062234857185752