MINI 6+1 – 11.5.2019 v Milevsku

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE A – JISKRA TŘEBOŇ

11:16 (5:7)

Sestava a střelci: Borovka 5, Plch J., Pávek 2, Kocourek, Poláková, Zimmelová, David 2, Kuchař 2

V okleštěné sestavě jsme dorazili autama do Milevska. Začátek zápasu začal pro nás lépe. Bránili jsme, proměňovali střely… Ale pak jsme se snad zalekli toho, že nám to jde!!! Dostali jsme šňůru čtyř gólů, které jsme už do konce poločasu nedotáhli. V desáté minutě druhého poločasu se nám podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu. Ale opět našimi zbytečnými chybami a neproměněnými šancemi jsme dovolili soupeři zvyšovat svůj náskok až na konečných 11:16.

 

HC MILEVSKO A – TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE A

14:9 (6:7)

Sestava a střelci: Borovka 5, Plch J., Pávek 1, Kocourek, Poláková, Zimmelová, David 3, Kuchař, Gottfried

Na druhý zápas nás přijela podpořit další spojka Góťa. Vstup do zápasu byl z naší strany famózní. Neprostupná obrana s přistupováním a přerušováním na devítce. Rychle zakládané útoky se zakončením na pivota. V osmé minutě už jsme vedli 1:7. Trošku jsme prostřídali a pak to začalo. Soupeřova obrana se soustředila na naše dva jediné střelce a naše spojky už tam byly pouze do počtu. Navíc jsme začali v útoku ztrácet i balony a brankář čelil střelbě ze šestky. Občas něco chytil, proto skončil poločas těsně pro nás 6:7. Do druhého poločasu jsme se snažili hráče nabádat k zaktivnění útoku, hry jeden na jednoho. Do deváté minuty jsme ještě bojovali. Pak už jsme snad nemohli nebo nevím… I když jsme častěji střídali i na různých postech nepovedlo se nám útok zaktivnit. Navíc jsme začali dělat nepochopitelné chyby i v obraně a soupeř podporovaný diváky dovedl zápas do vítězného konce. Po pravdě to byl infarktový zápas na obou stranách – na jedné otočení téměř prohraného zápasu a na druhé infarktové stavy trenérů!!!

 

HC MILEVSKO B – TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE B

13:8 (8:5)

Sestava a branky: Mach 4, Šlajferčíková, Papanová 1, Kotašková, Křivský 1, Šimeček 1, Novotný, Kvěchová 1, Huitema

 

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE B – HBC STRAKONICE C

5:14 (3:7)

Sestava a branky: Mach 1, Šlajferčíková, Papanová, Kotašková, Křivský 1, Šimeček 3, Novotný, Kvěchová, Huitema

Sobotní zápasy byly ty nejlepší, které naše béčko odehrálo. Je na nich vidět zlepšení každým zápasem. Už se nebojí střílet i další hráči než jen Česťa, jen nám to do branky nedoletí. Větší rezervy máme tedy v obraně, ale na tom ještě zapracujeme. Na hřišti je vidět mnohem větší bojovnost. Pro mě to byl malý balzám po zápasech áčka.

Poslední zápasy letošní sezóny čekají Béčko v sobotu 18. 5. v Sezimáku a odpoledne jede Áčko do J. Hradce. Tak ať se podaří zakončit sezónu s úsměvem!!!