Bábovky změřily síly se silnou Slavií

 

TJ Lokomotiva ČB – DHC Slavia Praha

12:20 (23:36)

Po výhře ve 2. Kole ČP nad Havlíčkovým Brodem (26:21) nám los udělil do třetího kola DHC Slavia Praha, který je momentálně na 6 místě v tabulce interligy a účastník Evropského poháru. Řekneme si na rovinu, že nikdo nečekal, že bychom vyhrály. Chtěly jsme ukázat, že házenou taky umíme a nejsme žádní tukani. 😀

Zápas jsme začaly s velkou pokorou a respektem k soupeřovi. Určitě kdo nás zná a občas vidí naše zápasy, tak si musel všimnout, že jsme hrály prvním 15 minut hodně pomalou házenou oproti tomu, jak hrajeme normálně v lize. Ale taková byla naše taktika do zápasu, abychom se neuběhaly a neumřely po prvních deseti minutách, vzhledem k naší dost malé střídačce a kvalitě soupeře.

Každopádně při oddechovém času, který jsme si vzaly asi v 15 minutě, jsme se shodly, že to musíme změnit a začít trochu víc běhat a hrát naší hru. Hra se zlepšila a první poločas skončil 12:20.

Druhý poločas byl ještě o trošku lepší, taky jsme ho prohrály jen o 5 gólů a zápas skončil za stavu 23:36. Myslím si, že jsme chvílemi předváděly hezkou házenou a nemáme se za co stydět.

Jen bych ještě doplnila, že jsme do zápasu nastoupily v dost oslabené sestavě. Holky z JH které nám pomáhají v lize, hrály svůj zápas a pak kvůli zranění a rodinným důvodům nám chybělo 5 hráček. Tímto bych chtěla poděkovat holkám, které už nehrají kvůli zranění anebo jiným aktivitám, které jim neumožní na plno se věnovat házené a přesto přišly a pomohly nám. Tak se poznají správní srdcaři.
Další díky patří divákům, kteří nás přišli podpořit. Bylo to super a choďte častěji. 😀

Další domácí zápas hrajeme 2. 11. od 16:30 proti Tachovu, velmi těžký soupeř, tak budeme rádi za podporu z vaší strany. 😉

Autor článku: Anna Dolejšová

Podrobné statistiky zápasu zde: http://www.zeny.chf.cz/match_report.aspx?id=71858&cmpid=66