Miníci LOKO A a B tentokrát proti Třeboni

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE A – TJ JISKRA TŘEBOŇ

11:7 (5:3)

Sestava a branky: Pávek 5, Štěrba 2, Borovka 2, Gottfried 1, Domin 1, Kocourek, Plch J., Plch Z., Metelec

První poločas byl velice chudý na góly. Sice jsme od začátku zápasu vedli, ale kluci hledali svou formu z minulého zápasu a rozjížděli se dost pomalu. Pravdou je, že soupeř hrál vysunutou téměř osobní obranu a my nevěděli co s tím. Na střídání nás také moc nebylo.  První půle skončila naším těsným vedením 5:3. Začátek druhého poločasu vyšel lépe hostím, povedlo se jim snížit na 6:5. Pak se ale trenérům povedlo perfektní promíchání sestavy na postech a kluci šnůrou 4 branek rozhodli o zápase. Zápas to byl docela těžký, na góly skromný, ale zase jsme museli více máknout individuálně a mohli se radovat z dalších bodů.

 

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE B – TJ JISKRA TŘENOŇ

7:15 (5:8)

Sestava a branky: Zimmelová 2, Čapková 2, Poláková 1, Novotný 1, Kváč 1, Maršán, Kučerová, Šlajferčíková, Vítek, Papanová

 

Druhý zápas našeho béčka byl opět v prvním poločase dost vyrovnaný a se soupeřem jsme drželi krok. Tentokrát jsme měli více střelců, což je fajn. Bohužel se nám vůbec nepovedl poločas druhý, kdy jsme nestříleli vůbec a soupeř svůj náskok snadno zvyšoval až na konečný výsledek 7:15. Jak se nám dařilo střelecky v první půli, ve druhém nám nevyšla obrana!!! Ta byla opravdu hrozná. Nejenže jsme k soupeři nepřistupovali, my jsme jim navíc uhýbali… Tak aspoň víme, na čem máme více pracovat.

 

Další zápasy našeho A i B můžete vidět 12. 10. 2019 v Písku v 9, 10, 11 a 12h.