Miníci v LOKOARÉNĚ s Jindřicháčem

Lokomotiva Č. B  A – Házená J. Hradec
17:7 (8:3)

Sestava a branky: Pávek 5, Borovka 4, Mach 3, Domin 2, Plch J. 2, Gottfried 1, Kocourek, Křivský, Metelec, Plch Z., Štěrba

V brzkých ranních hodinách jsme na domácí palubovce přivítali družstvo Hradce. Z minulého zápasu jsme nastoupili s osobní obranou. Naši chlapci se probouzeli velmi pomalu, ale naštěstí na protihráče to stačilo. Od začátku jsme vedli 5:1, 6:3 až na poločasový výsledek 8:3. Do druhého poločasu jsme kluky nabádali k větší aktivitě, lepší obraně. Druhý poločas jsme začali gólem, ale pak přišla slabší chvilka a my naše šance neproměňovali. Vzápětí přišla lepší pětiminutovka a kluci zvýšili svůj náskok na 14:5. Konec poločasu jsme opět polevili a góly padaly na obou stranách 14:5, 15:6, 16:7 až na konečných 17:7. Na páteční zápas proti strakonickému Céčku se, ale budeme muset pořádně nabudit a udržet koncentrovanost po celých 40 minut hry a také opět hrát kolektivně.

Lokomotiva Č. Budějovice B – Házená J. Hradec
13:19 (8:11)

Sestava a branky: Krejčí 6, Zimmelová 5, Čapková 1, Šlajferčíková 1, Kučerová, Kváč, Maršán, Papanová, Poláková, Novotný, Šídlová, Vítek

Na úvod zápasu dali trenéři prostor dámskému osazenstvu družstva. Bohužel se děvčatům moc nedařilo. Za devět minut hry daly pouze jeden gól. Proto trenér sestavu prostřídal a góly najednou byly, hlavně díky Adamovi a Terezce. Druhou polovinu prvního poločasu jsme zlepšili i obranu a začali hrát vyrovnanou hru, i když poločas skončil 8:11. O přestávce jsme hráče nabádali, aby nepřestávali bojovat, že hrát se dá, ale musí makat celých dvacet minut. Druhý poločas byl skoro vyrovnaný, ale neměli jsme více štěstí, abychom vedení stáhly na svou stranu, a rozdíl branek už jsme stáhli. Zápas skončil 13:19, ale i tak to byl jeden z nejlepších zápasů našeho Béčka. Konečně jich také bylo dost a mohlo se střídat.

Další zápasy nás čekají už tento pátek 25. 10. 2019 v LOKOARÉNĚ od 16 a 17 hodin se strakonickým Céčkem. A tady už půjde do tuhého. Tak přijďte fandit!!!