Mladší dorost v Náchodě a vydřený bod

TJ Náchod – Loko České Budějovice

26:26 (12:12)

Sestava a střelci: Bajt, Louda – Houška 10, Bauer, Bürger 5, Kadlec D. 4, Titl, Mlejnek 1, Plášil, Szmaragowski.

Zápas v Náchodě jsme rozjeli parádně. Hned v úvodu vedení 0:2. Následovaly branky střídavě na obou stranách zakončená sérií 4 našich branek. Ve 20. minutě vedení 3:8. Výborný nástup, pak ovšem přišlo zpomalení a útlum. Branky padaly opět střídavě na obou stranách. Bohužel jsme nedokázali důsledně bránit a zvyšovat náskok. Toho využili domácí, když v posledních dvou minutách nám vstřelili 4 branky a vyrovnali poločas utkání na 12:12.

Druhý poločas jsme opět rozjeli lépe, dvě rychlé branky a opět vedení. Do 12. minuty jsme si udržovali 1-2 brankové vedení. Následovalo selhání v naší obraně, neúspěšná střelba a soupeř opět srovnal skóre na 20:20. Nedokázali jsme být lepší v obraně, a úspěšnější ve střelbě. Domácí opět zaveleli do útoku a úspěšnou střeleckou sérií 4 branek v řadě otočili na 26:24. Do konce utkání chyběly 4 minuty. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat na 26:26. Minutu před koncem jsme ještě vyrazili do útoku ve snaze získat vítězství na svou stranu, ale opět ztráta balónu a brejk soupeře byla velká hrozba, ovšem ani domácí nevyužili šanci. Chybovali v posledních vteřinách utkání a tak dělba bodů v Náchodě byla spravedlivá.

Nedokážeme zrychlit do protiútoku, nedůrazná obrana, ztráty balónů při rozehrávce, to vše jsou chyby, které nám berou šance na vítězství. Stále je na čem pracovat.