Poslední podzimní zápasy miníků

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE A – HBC STRAKONICE A

26:10 (12:5)

Sestava a branky: Borovka 12, Domin 5, Pávek 3, Plch J. 3, Mach 2, Gottfried 1, Kocourek, Metelec, Křivský, Plch Z., Štěrba

Nejdůležitější zápas sezóny je tady. V pátek na tréninku jsme ani nehráli, abychom naše „lokomotivy“ nažhavili a ve správný čas nastartovali.

Začátek zápasu jsme si nenechali ujet a hned stříleli jako o život. Makal celý tým, střelecky se dařilo Kubovi, který se prosazoval na šestce a z dálky ze spojky náš „velikán“ Adam. Do šesté minuty byl zápas téměř vyrovnaný, ale potom jsme soupeře svým týmovým výkonem zlomili a začali svůj náskok navyšovat 6:3, 8:4. Potom jsme šňůrou čtyř branek udělali krok k vítězství v zápase.

O poločase jsme kluky nabádali, aby neztratili koncentrovanost, dál bránili a nepřestali střílet. Druhý poločas začal pro nás dobře. Třemi brankami jsme navýšili náskok a tak jsme mohli zápas dohrát do vítězného konce. Zahrála si celá lavička a byla radost kluky střídat, protože všichni hráli opravdu naplno, a šli za výsledkem. Po konečném hvizdu byla vidět už jen veliká radost hráčů, trenérů, hrdost a možná i slzy pyšných rodičů!!! Dokázali jsme to, ale ještě nás čeká zápas s Béčkem.

 

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE A – HBC STRAKONICE B

23:6 (10:5)

Sestava a branky: Borovka 4, Pávek 4, Plch J. 3, Mach 3, Domin 2, Metelec 2, Gottfried 2, Kocourek 1, Křivský 1, Plch Z. 1, Štěrba

K zápasu s béčkem jsme nastupovali lehce nervózní, protože jsme věděli, že prostě musíme!!! A to bylo znát i na naší hře, i když jsme hráli dobře, soupeř s námi držel krok. Je pravdou, že trenéři trochu promíchali postavením hráčů, ale zkusit se má vše. Půlka prvního poločasu byla vyrovnaná, ale pak jsme vše vzali do svých rukou a odskočili soupeři na poločasový výsledek 10:5.

Ve druhém poločase už jsme mohli vidět kluky v celé své parádě.  Rozjetá lokomotiva se rozhodla, že si dojede pro vítězství a nikdo ji nemohl zastavit. Opět se mohla promíchat sestava a střelecky se prosadili ti, kterým to jindy moc nestřílí. Kluci předvedli kolektivní výkon. Ze sedmičky se prosadil i náš gólman Kocour. V brance ho docela dobře zastoupil Mára. Však jsme ve druhé půli dostali pouze jeden gól.

Zápas držíme pevně v rukách a užíváme si každý gól. Konečně rozhodčí píská konec zápasu a my můžeme začít slavit!!! Ještě děkovačka téměř zaplněné hale!!! První místo v kraji je naše!!! Kluci super, je vidět, že když posloucháte pokyny trenérů, jste neporazitelní!!!

 

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE B – HBC STRAKONICE A

5:12 (1:5)

Sestava a branky: Čapková 2, Krejčí 2, Zimmelová 1, Maršán, Šlajferčíková, Poláková, Vítek, Šídlová, Papanová, Novotný, Kučerová, Kváč

Tento zápas byl v jasných kolejích našeho soupeře. Náš jediný gól za poločas je opravdu málo a vyhrávat se s tím nedá. V bráně nás určitě podržela Natálka, obrana fungovala docela dobře a soupeř nebyl o moc lepší. Ale naše střelba je slabá. Lajnu už si hodíme hezky, ale to je vše. Druhý poločas jsme začali lépe my, ale i tak těch gólů a střel bylo opravdu málo. Soupeř dohrál zápas v klidu až do konce a my se snažili najít nějakého střelce. Konečný výsledek 5:12 ukazuje, na čem musíme přes zimní přestávku zapracovat …

 

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE B – HBC STRAKONICE B

12:11 (8:5)

Sestava a branky: Krejčí 6, Čapková 3,  Zimmelová 2, Kváč 1, Maršán, Šlajferčíková, Poláková, Vítek, Šídlová, Papanová, Novotný, Kučerová,

Poslední zápas sezóny a trenéři málem přišli o nervy! Za to diváci si přišli na své. Do poslední minutky nebylo jasné, jak to dopadne.

Začátek zápasu začal lépe nám, ve čtvrté minutě jsme vedli 2:1. Celý první poločas jsme udržovali mírné vedení a trenéři mohli prostřídat celou lavičku. Pak bohužel přišel druhý poločas a naše krizová chvíle, kdy jsme zapomněli bránit a střelba nebyla téměř žádná nebo vedle branky. Hostům se povedlo ve dvanácté minutě vyrovnat na 9:9. V tuto chvíli nešlo moc střídat a snažili jsme se opět vzít si vedení na svou stranu. To se povedlo, tři minutky před koncem vedeme 12:9. Potom přichází dlouhé tři minutky, kdy se hostům povedlo snížit na 12:11. Poslední minutka zápasu, hosté jdou útoku, ovšem Natka chytá a my jdeme do útoku. Náš trenér si bere time, proběhnou taktické pokyny a jdeme na to. Soupeř nasadí osobní obranu. Sice se ke střelbě nedostaneme, ale vyhráváme 12:11 a to je nejdůležitější!!!

Všem hráčům i divákům patří velký dík!!! Teď se budeme soustředit na tréninky, abychom se mohli na jaře zase ukázat!!!