Přípravka jede dál…

Turnaj 4+1 – Jindřichův Hradec 03.11.2019

Naše další zastávka v rámci KP byla v Jindřichově Hradci. Neměli jsme sice k dispozici náš Lokobus, ale i tak cesta ubíhala dle plánu. Na místě jsme byli s dostatečným předstihem, tak jsme měli čas si vše prohlídnout s seznámit se s prostředím. Většina hráčů zde byla poprvé.

 

Mužstvo Zeber mělo 9 hráčů. Torzo mužstva z loňské sezóny bylo doplněno novými hráči. Myslím, že se doplnění velmi povedlo. Starší hráči sice ještě střelecky dominují, ale nováčci se zahanbit nenechali a předváděli hru na velice slušné úrovni. Musíme brát v úvahu, že hrají teprve pár týdnů.

Pomerančů nastoupilo do hry sedm. Díky většímu množství týmů v B skupině, si zahráli 6 zápasů. To je o jeden více, než je zvykem. Myslím, že si je užili všechny. Většině týmů jsme v útoku slušně zatápěli. V obraně je to zatím trošku zmatek, ale na to máme ještě spoustu času  to vyladit. K zajímavé situaci došlo, když celý tým Zeber začal hlasitě povzbuzovat tým Pomerančů a udělal jim tak domácí prostředí. Bohužel jsme nejdřív pár gólů dostali 😊, jelikož Pomeranče přestali hrát a zjišťovali, co se děje. Ale nakonec to byla nádhera.

Myslím, že tento turnaj můžeme hodnotit pozitivně a již se těším na další, který se bude konat v Lokoaréně již 16.11.2019.