SOUSTŘEDĚNÍ VŠETEČ

V průběhu podzimní části, ve které se mimochodem potácíme nedaleko od chvostu tabulky, jsme se s děvčaty domluvili, že bychom mohli vyrazit na zimní soustředění do Všeteče. Nápad se zimním soustředěním byl přijat nečekaně velmi kladně z řad hráček, což jsme ani nečekali. Nezbylo nic jiného než zamluvit penzion na smluvený termín 30 – 31. 1.2016. Tréninky byly zaměřeny na kondici a herní dovednosti. Tréninkové dávky jsme rozdělili na pět 90 minutových bloků, z toho dva bloky se konaly ve školní tělocvičně v Albrechticíh nad Vltavou, tímto bychom chtěli poděkovat za vstřícnost vedení školy. Zbylé bloky se konaly na venkovní hřišti ve Všeteči.

????????????????????????????????????

V rámci odlehčení fyzické přípravy jsme pro hráčky připravili biatlon, bohužel sníh nám slezl v průběhu týdne, ale to nás neodradilo od organizace tohoto závodu. To by pan Rybář (kdo nezná šéftrenér českého biatlonového týmu) koukal. Děvčata měli velký problém se střelbou, což nám mimochodem chybí i při házené. Vítězem se stala o 1setinu vteřiny Adélka Gottfriedová před Petitkou Korandů. Hráčka byla odměněna úklidem míčů a pneumatik :-), ne dostala od sponzora speciální desert od mistra Jana Pštrose Černého.

????????????????????????????????????

V rámci večerního programu byly veškeré hráčky seznámeny se zapisováním zápasů, které vyškolila specialistka na zápisy slečna Bc. Monika Reitingerová. Po proškolení hráčky musely složit písemnou zkoušku ze znalostí, kdo zkouškou neprošel, musel jít v deset hodin spát. Bohužel všichni složily zkoušku na jednotku a tak se šlo spát hodně brzo v neděli. 🙂

????????????????????????????????????

Závěrem bych chtěl všem zúčastněným jménem trenérů poděkovat za poctivou práci na tréninkách. Za svoji osobu jsem rád, že jsme vyrazili na toto soustředění. Bylo to fajn.

Rád bych touto cestou poděkoval manželům Černým za klidné prostředí a fantastickou kuchyni Penzionu u Pštrosa

Více fotek – klikni na foťákdigitální+zrcadlovka