Velmi špatná obrana rozhodla

         HC Plzeň : TJ Lokomotiva ČB  

24:17 (14:8)

K dalšímu utkání  prvoligové soutěže jsme zavítali do západočeské metropole na HC Plzeň.

Na podzim jsme sice doma s třetím týmem ligové tabulky doma prohráli o tři branky, ale teď po dvou výhrách za sebou s Vršovicemi a Ml. Boleslaví jsme si na body věřili.

Jenže nám v prvním poločase téměř nefungovala obrana, dostávali jsme spousty laciných branek. Útok byl bez agresivity a šťávy, nedostávali jsme obranu domácích pod větší tlak.

V druhém poločase nám nastal větší problém a to zraněním Lucky Potůčkové a vyloučením (červená) Katky Dvořákové a to nám ještě do zápasu chyběla Chasáková, která je na lyžích. Na střídačce už zbyla jen křídla.. Přesto se děvčata z toho oklepala  a obranu zlepšila, v útoku se dostávala do šancí, ale pro naší velkou smůlu jsme je neproměňovaly.

Bohužel díky špatné obraně v 1. poločase a ne zrovna plnému nasazení hráček z tohoto poločasu  jsme už náskok domácích nedokázali dohnat. Je to škoda, protože na bod bylo určitě. Tak že zpátky na zem…

Komentář hráčky Saši Šírkové po utkání:

Myslím, že tento zápas nebyl se 100% nasazením. Největší kámen úrazu byla obrana a neproměněné šance, bohužel se nám nedařilo ani chytání balónů. Zbytečně prohraný zápas.

Sestava a střelci:

TJ LOKO ČB: Scheichlová, Haňková – Marešová, Steierová 3, Chrástková, Dvořáková, Šírková 1/1, Farková 2, Potůčková, Gottfriedová 5/2, Tomášková 3, Matoušová 3.

HC Plzeň: Cepníková 9/1, Bílková 6/1

Vyloučení: 6 : 3, ŽK 2 : 1, sedmičky 7/3 : 5/2, diváci 45

Rozhodčí: Průžek J., Tůma M.

Zápis o utkání