Bábovky rozsypaly Písek

Lokomotiva ČB – Sokol Písek B
30:25 (15:12)

Sestava a branky: Formánková, Poláčková – Hondlíková 9, Dolejšová 8, Chasáková 5, Kolbová 5, Farková 1, Králová 1, Řezáčová 1, Matoušová, Gottfriedová, Homolová, Oupicová, Korandová

K sobotnímu utkání proti silnému soupeři z Písku jsme nastoupili s jediným cílem a tím bylo vítězství (pokud bude chtít vyhrát ligu, tak nám nic jiného nezbývá). Ani soupeř se nechtěl nechat zahanbit a přijel v nejsilnější sestavě, která byla v té době k dispozici.

Do utkání jsme nenastoupili nejlépe, do třetí minuty jsme stále doháněli soupeře, od čtvrté minuty jsme pomalinku a jistě začali přebírat otěže zápasu na svojí stranu. Ve 28 minutě svítí stav utkání 15:10. Bohužel jsme opět nevydrželi v koncentraci až do posledních vteřin utkání a soupeř nám zbytečně nasázel dvě branky do šatny. Poločas skončil 15:12.

O přestávce jsme varovali děvčata, že to nebude tak lehké a soupeř nám nic nedaruje. Vstup do druhého poločasu nám vyšel a my si vzali pětibrankové vedení zpět, bohužel jsme si opět vybrali náš pětiminutový výpadek a soupeřky z Písku snížily na nebezpečných 20:18. V této fázi byla velmi nebezpečná hráčka Boorová, která nám svým pohybem dělala velké problémy. Přichází na řadu time-out, pokyny jsou jasné. Zlepšit obranu na středu, kde jsme hořeli jako papír. Slova dopadla na úrodnou půdu a my pomalinku a jistě se dostáváme na pětibrankový rozdíl, který nám vydržel až do konce utkání. Vítězíme.

Děkujeme všem divákům, kteří nás přišli povzbudit a zveme vás opět na tribuny, a to 8. 4.2017, kdy budeme hostit děvčata z Tachova.

V sobotu 1. 4.2017 nás čeká další silný soupeř, kterému do nedávna patřila druhá příčka, snad uspějeme na horké půdě v Bělé pod Bezdězem. Držte nám palce.