4+1 v Milevsku – 17.12.2017

   K poslednímu turnaji 4+1 jsme se vypravili do Milevska jako již tradičně spolu s miníkama a jak jinak než LOKOBUSEM.

   Vzhledem k tomu, že v buse bylo „slovy“ pět hráčů přípravky!!! Tak nebyla pro trenéry situace vůbec jednoduchá. Tři hráči ještě sice dorazili rovnou do Milevska, ale i tak je to na dva mančafty málo. Po domluvě s pořadateli jsme si půjčili dva miníky, rozdělili zebry a pomeranče a šlo se na to.

   Vzhledem k tomu, že nebylo ani v jednom družstvu za koho střídat, tak měli trenéři malinko „ulehčenou“ práci. Zebry si drží každý turnaj vysoký herní standard a tento trend pokračoval i v Milevsku. Aby se ale jen nechválilo, tak musím říct, že jsou ve hře i v přehledu po hřišti mezery. To se doufám povede napravit a my jako trenéři budeme zase o něco spokojenější s naší prací. Pomeranče se taky zápas od zápasu zlepšují. Bohužel to jde pomaleji, ale ono to půjde. Na turnaji byly i v jejich podání k vidění hezké házenkářské akce. Nakonec došlo samozřejmě i na vyhlášení výsledků, kde si každý odnesl zaslouženou náruč sladkostí.

   Na závěr si ovšem neodpustím pro někoho možná „jízlivou“ poznámku. Jako trenéři dokážeme pochopit to, když dítě onemocní před turnajem. Myslíme si ale, že jsou termíny tréninků i data turnajů známa dostatečně dopředu a nemělo by v žádném případě docházet k tomu, že hráč nejede na turnaj proto, že jede k babičce na narozeniny nebo má další výmluvy stylu – že se mu nechce nebo že je to na celý den. My musíme být taky na každém tréninku a turnaji, o děti se staráme, snažíme se je něco naučit a turnaje, které jsou pořádány právě pro ně, jsou pro NÁS VŠECHNY jakýmsi vrcholem a zhodnocením společné práce.

Přejeme všem krásné Vánoční svátky a všechno nejlepší do nového roku 2018. Trenéři