Bábovky s vánočním Lokobusem do Tachova


SLAVOJ TACHOV – LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE
27:24 (11:10)
Sestava a branky: Formánková – Homolová, Steierová 1, Gottfriedová 1, Pánková 4, Králová 4, Farková 2, Dolejšová 7, Oupicová 3, Chasáková 2

K zápasu jsme vyrazili naším Lokobusem a jako každý rok poslední výlet v roce se autobus promění ve vánoční bus. Tentokráte vše proběhlo v klidu a my mohli vyrazit směr Tachov.
Do Tachova jsme dorazili s hodinovým předstihem, ale to jsme ještě nevěděli, že se začátek utkání posune kvůli florbalovému turnaji.
Zápas začal teda se čtvrthodinovým zpožděním pod taktovkou pánů rozhodčích Chmelíře a Dvořáka.
Do soupeře jsme se zakousli od začátku a nedovolili jsme mu, aby se dostal do nějakého brankového trháku, ale naopak jsme to byli my, kdo začal navyšovat stav. Soupeři jsme utekli na rozdíl tří branek. Bohužel v této fázi došlo k ošklivému zranění Adrianky, která střet s hráčkou soupeře odnesla roztržením rtu (který pak doplnili stehy od pana chirurga). Od té doby jsme začali hrát ustrašeně a soupeř toho využil a začal náš náskok stahovat, až je otočil na poločasových 11:10.
Druhý poločas jsme si jasně řekli, že budeme pokračovat ve stejné hře jako v první půli a pokusíme se o otočení utkání. Bohužel tento záměr ne a ne realizovat. Pak přišla asi 16 minuta utkání Terezka Chasáků vybojovala odražený míč od brankařky, soupeřka do ní vlétla a míč ji odebrala a dala branku. Pan rozhodčí branku uznal a ještě udělil Terce dvouminutový trest, to byla poslední kapka na mojí nervovou soustavu, já jsem se proměnil v čerta a pan Mikuláš mi zato nadělil červenou kartu a já rukoval na tribunu. Holky bojovaly, až dokonce bohužel se nám za stavu 24:24 nepodařilo hned dvakrát skórovat z jasných brankových příležitostí. Škoda. Prohráváme, ale musím holky pochválit za velkou bojovnost.

V šatně děvčata připravila punč z griotky a nálada se začal zvedat a nikdo nám vánoční LOKOBUS nezkazí, přišel čas na rozdávání dárků, při kterých byla velká prča. No a nálada? Ta se zvedala každým ujetým kilometrem. Zkrátka parádní zábava. 

V posledním roce přivítáme dne 9.12.2017 soupeře z Turnova a to od 17:15 hod., přijďte nás podpořit.