Mladší žáci v Sezimově Ústí – poslední kolo

V neděli 12.5. jsme sehráli poslední kolo sdruženého KP mladších žáků v Sezimově Ústí a nutno dodat, že se loučení vydařilo. Dvě vítězství druhých poločasů a to proti Šťáhlavům i proti Rokycanům. Poslední zápas proti Strakonicím již bylo vidět, že nebylo tolik sil a ani motivace. Strakonice byly na turnaji mimo soutěž, jako doplnění třetího. Turnaje se za nás zúčastnilo rekordních 16 hráčů, protože nám ještě vypomohli 4 děvčata. Mezi nimi též brankářka, protože za kluky se do branky postavil Vojta Chytil místo Ríši, který tentokrát nemohl nastoupit.

Loko Č. Budějovice – Sokol Šťáhlavy

osobka 6:9, shot out 4:9, hra 12:8

Osobka z počátku šla, ale nakonec nás kluci ze Šťáhlav přehráli, trháčky, také nebyly žádný zázrak, nicméně hra byla nádhera. Velmi pěkně se prosazovali právě Linda, Eliška Janů a Eliška Klimešů, které opravdu ukázali, kam se posunuli v družstvu starších žaček.

Loko Č. Budějovice – Házená Rokycany

osobka 5:4, shot out 4:17, hra 16:13

Proti Rokycanům nám vyšly oba poločasy. Jak osobka, tak vlastní hra. I když měli jsme slabší chvilku, kdy to vypadalo, že Rokycany otočí, ale nakonec jsme si vítězství vybojovali.

Poslední zápas proti Strakonicím již byl mimo soutěž.

Loko Č. Budějovice – HBC Straknice

osobka 7:10, shot out 8:7, hra 6:9

V posledním zápase jsme sice začali lépe, ale nakonec nás Strakonice přehráli, ani ne tak lepší hrou hostí, jako našimi vlastními chybami a ztrátou chuti vyhrát. Proti Strakonicím nechceme vyhrávat:-)