Miníkovské písecké putování 6+1

V sobotu jsme vyrazili v brzkých ranních hodinách na další dvojzápas do Písku. Naše dvě miničky jsme zapůjčily mladším žačkám, aby jich bylo dost na hru. A musím říct, že se jim dařilo a mezi mladšími žačkami se rozhodně neztratily.

Písek A – Loko Č.Budějovice 13:9 (4:6)

Sestava a střelci – Borovka J. 3, Plch Z. 2, Plch J., Pávek M. 1, Domin A., Papanová N., David J. 1, Kuchař J. 1, Syrovátka P. 1, Šimeček M., Kocourek M., Šlajferčíková A.

Vstup do zápasu se nám povedl. Celé družstvo předvádělo velmi kvalitní výkon. Dařila se nám obrana, bránu skvěle střežil Mates! I útok vycházel. V poločase jsme vedli o dvě branky. Pak bohužel přišla desetiminutovka druhého poločasu, kdy jsme dokázali ztratit vedení, ale i celý zápas. V obraně jsme vůbec nepřistupovali, přihrávky nám lítaly všude jen ne do rukou, střelba nebyla téměř žádná. Trenéři reagovali timeoutem. Hra se sice zlepšila, ale výsledek už jsme zvrátit nestihli. I když jsme prohráli, měli jsme ze zápasu velmi dobrý pocit.

Písek B – Loko Č. Budějovice 4:23 (1:10)

Sestava a střelci – Borovka J. 11, Plch Z., Plch J., Pávek M. 1, Domin A. 2, Papanová N. 1, David J. 5, Kuchař J. 3, Syrovátka P., Šimeček M., Kocourek M., Šlajferčíková A.

Po mladších žačkách jsme nastoupili do dalšího zápasu s Béčkem. A to už byl jiný koncert. Hráči navázali na svůj skvělý výkon z prvního zápasu. Matesovi se dále dařilo v brance, když už tam něco spadlo, tak to bylo nedůslednou obranou. Většinu útoků jsme zastavili už na devítce a zakládali rychlé protiútoky. Do střelby se dostal každý hráč, proto se otevřel prostor pro pivota, z kterého padalo nejvíce gólů. O poločase dokonce pan trenér naučil Jindřicha s Kubou signál ťuk-ťuk, který si kluci přejmenovali na tik-tak.

A tak jsme se konečně dočkali a mohli si po zápase vychutnat radost z vítězství!!!

Další zápas nás čeká tento pátek 2. 11. se Strakonicemi A od 17:15h a hned druhý den Strakonice B v 9 h a od 10 h Strakonice C. Všechny zápasy se uskuteční v naší LOKOARÉNĚ. Tak přijďte zafandit a udělat pořádný kotel!!!