Pardubický perník Bábovkám zhořkl

DHK Pardubice – TJ Lokomotiva ČB

28:24 (13:13)

Po Velké pardubické a Zlaté přilbě se tuto neděli v Pardubicích konala další významná událost. Do města perníku zavítaly Bábovky z Lokotky.

Pardubický tým měl na kontě pouze jednu prohru, stejně jako my, a tak se dala očekávat velká bitva o body. A tohle očekávání se naplnilo.

Utkání bylo až do 40. minuty absolutně vyrovnané, skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. Po té domácí hráčky šňůrou tří branek odskočily ze stavu 17:17 na 20:17 a vedení už do konce zápasu nepustily. Oba dva body tak zůstaly na domácí palubovce.

Soupeř na nás vyrukoval velice agresivní obranou, někdy až za hranicí únosnosti a my jsme se s tím bohužel nedokázali vyrovnat. Když k tomu připočtu neuvěřitelné množství technických chyb a některých částech zápasu určitou odevzdanost, nešlo toto utkání dotáhnout do vítězného konce.

S holkama si na tréninku vše rozebereme, o následujícím volném víkendu si odpočineme, vyléčíme šrámy a 24.11 v 15:00 nastoupíme proti týmu Lázně Kynžvart s čistou hlavou a jasným cílem, kterým je vítězství.

Tímto bych chtěl pozvat všechny fanoušky.