Přípravka opět v akci

 

Turnaj 4+1 – Milevsko 30.3.2019

Na další turnaj jsme vyrazili do Milevska. Bohužel s námi nemohl jet náš trenér Honza Zelenka, takže sestava byla velmi oslabena. Naštěstí se podařilo rychle angažovat trenérku Petru, která se již osvědčila v loňském roce a své kvality předvedla i v sobotu.

Tentokrát jsme neměli k dispozici náš Lokobus, ale i tak cesta ubíhala bez problémů. Cestou jsme měli jen jednu „vynucenou“ zastávku, což je na této trase úspěch 😊. Do Milevska jsme dorazili dle plánu.

Zebry si díku svému lehčímu rozlosování na začátek otevřeli na hřišti střelnici. Prvními zápasy procházeli hladce jako nůž máslem. Do týmu se úspěšně začlenil jeden nováček, který se na svém prvním turnaji prosadil i střelecky. Vše pomalu směřovalo k posledním zápasu. Nejtěžší mužstvo, které nám nikdy nedá nic zadarmo. Strakonice A. Na tento zápas jsme si šetřili našeho nejlepšího brankáře. A jak se později ukázalo, bylo to klíčové rozhodnutí. Matěj zachytal jak je u něj zvykem na jedničku a na jeho zákroky navázal celý tým, který zápas odmakal na pokraji sil. Výsledkem bylo vítězství 6:5. Vítězství, které vydřel celý tým a tak to má být.

Ve stejném rytmu jako Zebry válčilo i mužstvo pomerančů. Pomeranče nám začali dozrávat a soupeřům značně zatápěli. Chyběli nám sice tradiční opory, ale možná i proto se začali ukazovat opory blízké budoucnosti. Turnaj nakonec zakončili bilancí čtyři vítězství z pěti zápasů. Nejlepší výsledek Pomerančů za poslední měsíce.

Myslím, že po tomto turnaji můžeme být na všechny hráče a hráčky hrdý. Potěšili trenéry i rodiče…