Miníci v LOKOARÉNĚ tentokrát se Strakonicema C

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE A – ČZ HBC STRAKONICE 1921 C

17:10 (9:5)

Sestava a branky: Borovka 9, Štěrba 2, Pávek 2, Gottfried 2, Domin 1, Plch Z. 1, Kocourek, Křivský, Mach, Metelec, Plch J.

Páteční odpoledne před prázdninami jsme vyzvali svého soupeře ze Strakonic. Věděli jsme, že družstvo je to dívčí a nejedenkrát jsme s děvčaty na turnaji hráli vyrovnanou partii. I proto jsme kluky nabádali k ostražitosti a nepodcenění zápasu. Začali jsme dobře a hned od začátku jsme se ujali vedení. Holky se však nechtěly vzdát snadno a v polovině prvního poločasu srovnaly na 4:4. Naštěstí v této chvíli zaúřadovali naši chlapci a rychlými čtyřmi góly si vzali opět vedení na svou stranu. Soupeř ještě upravil na 8:5 a my na poločasový výsledek 9:5.

Do druhého poločasu jsme kluky motivovali, aby neztráceli koncentraci a hráli naplno celých dvacet minut. Opět jsme hráli osobní obranu, která je velmi účelná, ale bohužel některým našim hráčům dělá docela velké problémy. Stále máme problémy s obranou, trvá nám, než přistoupíme k hráči, dost často se mu i uhneme. V útoku se nám probrali i další střelci, kde kromě Kuby a Mesiho, střílel Góťa a Adam. Krásné přihrávky šli i na pivota, který mohl dát více než dvě branky. Druhý poločas kluci oddřeli a zaslouženě vyhráli 17:10 a můžou se dále těšit z prvního místa v kraji ve své kategorii. Super, jen tak dál!!!

 

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE B – ČZ HBC STRAKONICE 1921 C

8:8 (4:4)

Sestava a branky: Krejčí 3, Zimmelová 2, Kučerová 2, Čapková 1, Kváč, Maršán, Novotný, Papanová, Poláková, Šídlová, Šlajferčíková, Vítek

Hurá, hurá, hurá!!! První bod je doma!!! Proti strakonickým holkám vytáhli naši trenéři též dámskou sestavu, která nám vypracovala dvoubrankové vedení 3:1, 4:2. Pak přišla druhá půlka prvního poločasu a soupeřky našimi chybami srovnaly na poločasový výsledek 4:4.

Do druhého poločasu jsme hráče nabádali, aby zlepšili svou osobní obranu, lépe bránili a také více stříleli. Začátek se nám i přesto nepovedl a soupeř zvýšil vedení na 4:6. Pak jsme zase zabrali my a srovnali na 6:6. Závěr zápasu byl opravdu napínavý. Poslední minuta zápasu, odpískán devítimetrový hod. Domácí si berou time, trenér vysvětluje, jaký signál se sehraje. Všichni souhlasí a jde se na to. Signál se nesehrál hned napoprvé, ale to nevadí, protože domácí ukrajují vzácné vteřinky, které ještě zbývají. Tak že až na podruhé se sehraje to, co řekl trenér. Dáváme gól a srovnáváme na 8:8.  Máme velikou radost a bod si opravdu zasloužíme. Další pochvala patří skvěle chytající brankářce Natálce, která svůj tým opravdu podržela, když bylo potřeba. Paráda, chválíme!!!