První domácí výhra Bábovek

 

Minulý víkend, v sobotu 7. 9. 2024 se na domácí palubovce odehrál 1. zápas podzimní části v ženské házené mezi týmy Českých Budějovic a Rokycan.

Domácí hráčky vstoupily do zápasu s velkým odhodláním, což se nakonec promítlo do jednoznačného vítězství 38:17. Přestože první poločas byl velmi vyrovnaný kvůli nepozornosti a technickým chybám, skončil s náskokem pro Bábovky 17:12.

Hráčky z Budějovic se musely během první půle potýkat s poměrně náročnou obranou soupeřek, což vedlo k řadě nepovedených momentů. Do druhého poločasu však domácí tým vstoupil s velkým odhodláním vyhrát. Po taktické poradě se podařilo nastartovat rychlé útoky, využít nacvičené signály a zlepšit souhru v obraně. To vše vedlo k velkému náskoku, který soupeřky z Rokycan již nedokázaly zvrátit.

I když se v průběhu zápasu objevilo několik technických chyb, Bábovky ukázaly, že se s nimi dokáží vypořádat a do dalších zápasů se musejí zlepšit. Velkou oporou byly brankářky, které předvedly skvělé zákroky a pomohly udržet klid a náskok ve hře.

Vítězství bylo završeno podporou fanoušků, za kterou celý tým upřímně děkuje. Nyní se Bábovky soustředí na další zápas, který je čeká již tuto neděli 15. 9. 2024. Tentokrát se vydají do Prahy za týmem HC Háje, kde se s plným nasazením utkají o další vítězství.

Držte nám palce!

 

 

Autor článku: Adéla Pufferová