2. liga starší dorostenci

1. HK Dvůr Králové – TJ Lokomotiva Č. B.

27:18 (15:8)

Sestava, branky, zápis: http://www.muzi.chf.cz/match_report.aspx?id=41787&cmpid=5

Další kolo zajížděli starší dorostenci Lokomotivy na sever republiky. Tentokrát jsme se vypravili do Dvora Králové nad Labem.

V prvním poločase jsme bohužel vydrželi držet se soupeřem krok jen do osmé minuty. Pak se nám přestalo dařit střelecky, kdy jsme buď nepřesnými střelami vůbec netrefovali branku, nebo jsme naopak trefovali brankáře domácích. V obraně to taky nebylo to pravé, když soupeř využíval hlavně hru přes pivota a to už bohužel náš gólman hasit nestíhal. Poločasový výsledek byl alarmující, ale stále hratelný.

Druhý poločas začal opět lépe pro domácí. Našemu mančaftu se jen sporadicky podařilo ohrozit branku soupeře a takhle se opravdu nevyhrává. Nedařilo se nám eliminovat hru na soupeře a gólmani by už snad museli kouzlit, aby dokázali všechny naše chyby v obraně napravit. Skóre na straně domácích utěšeně narůstalo, my jsme jen přihlíželi a čekali na konec zápasu. Bohužel bez tvořivé hry a osobní statečnosti to nepůjde.

V dalším kole čekáme na domácí palubovce zatím neporažené Úvaly a tam budeme muset opravdu máknout! Takže přijďte zafandit našim v neděli 4.10.2015 od 13 hodin.

Trenér

Tabulka: http://www.muzi.chf.cz/index.aspx?cmpid=5&cmppartid=2461