Den otevřených dveří aneb 110 útoků

24HBC Strakonice – Lokomotiva ČB

53:28 (23:12)

Sestava a střelci: Kadlec, Pellar – Steinbauer3, Rosvald, Beyzat, Steier, Benda 11, Dostál 4, Václavík, Bábský 9, Řezníček, Jílek 1.

????????????????????????????????????Dobře jsme věděli, že to bude velmi těžký soupeř, který v kraji nemá konkurenci a je o dvě třídy výš. Bylo na nás jakou házenou budeme hrát jestli budeme hru kouskovat a budeme se snažit nedostat ranec nebo si vyzkoušet rychlou házenou a běhat se soupeřem . My jsme se s Hrušim rozhodli hrát rychlou házenou, kterou se teď pokoušíme trénovat a hrát. Je vidět, že tento systém zatím nemáme v krvi. Z rychlé hry bylo mnoho nepřesností, za které nás soupeř nekompromisně trestal za každou chybu, ať byla sebe menší. Je pravda, že to byla trochu divoká jízda, ale užitečná lekce z házené, snad si z toho vezmeme ponaučení a v odvetě se pokusíme o stejnou házenou. Tak vás zveme na pořádný fičák do Lokoarény 🙂

????????????????????????????????????

momentka z utkání

 

 

 

 

 

 

 

 

Aspekty prohry:

  • velice pomalé nohy a házenkářské myšlení
  • bohužel nás nepodrželi ani brankaři, kteří měli do hromady asi 10% úspěšnosti.
  • velice slabá hra křídel
  • velmi špatná tréninková morálka!!!!!!!!
  • velmi malá síla v obranné hře

S čím jsme byli spokojení:

– s výkonem tahounů družstva Bendy, Bábskýho, Dostála (škoda tréninkových výpadků)

– s výkonem Steinbauera.

Hrubá nespokojenost:

  • s hrou Rosti – bohužel zůstává za očekáváním. Na soustředění a na tréninkách super bohužel na zápasech mu to nějak nejde (moc moc moc moc moc mrzí)
  • Brankaři (jsou nějaký bez náboje, přitom stačilo z křídel jenom se postavit jako brankař) L

 Možná, kdo si přečte výsledek, si řekne to museli být trenéři nasra…., ano byli jsme, ale zato že kluci neprodukovali takovou házenou proti Třeboni (druhý zápas). Když něco budujeme za pochodu nedá se očekávat, že budeme mistři i v dřívějších dobách jsme dostávali od Strak šišky a nakonec jsme byli ve finále žákovské ligy. Tak snad příslib do budoucnosti.

????????????????????????????????????

jde se na to

????????????????????????????????????

to jsme ještě netušili co nás čeká