NEBE A DUDY

????????????????????????????????????

TJ TURNOV – LOKOMOTIVA ČB
22 : 17 (10 : 5)
sestava a střelci

Namlsáni vítězstvím nad Chebem jsme vyjeli do Turnova s cílem zopakovat hru, s jakou jsme se prezentovali na domácí půdě.
V jedenáct hodin vyrážíme za krásného slunečného počasí na 250 kilometrovou cestu za vítězstvím. V půl třetí dorážíme k hale místních děvčat. Po nezbytném rozcvičení a rozházení, přesně úderem 16té hodiny zahájili pánové rozhodčí Deml a Dvořáček utkání.
Začali jsme s naším nový obranný systémem, který domácím hráčkám dělal zpočátku velký problém a nebýt naší velice špatné střelby, mohl zápas dopadnou, tak jak s Chebem. Bohužel branky nedávaly ani naše největší opory z jasných příležitostí. Soupeřky to postavilo na nohy a jejich velice zkušené hráčky začínaly, i za přispění velice nepřesných rozhodčích, přebírat otěže utkání. Skvělým výkonem je držela na nohou jejich brankařka Podhájská, z které jsme udělali hvězdu utkání (musím podotknout, že chytala skvěle). Za stálého vylučování a to převážně na naší straně prohráváme poločas 10:5.
V šatně jsme se domluvili, jak budeme hrát druhý poločas, ale bohužel nic nám nevycházelo a naše střelecké utrpení se stále prohlubovalo. Herně jsme nepropadli, ale střelba to byla jedna velká beznaděj. Soupeř je tvořen velmi zkušenými hráčky a jejich šikovností si domácí hráčky vytvořily až osmibrankový rozdíl, který se nám už jen podařilo v posledních minutách kosmeticky upravit. Bohužel velkou kaňkou byl velmi nevybíravý zákrok na Gabču ze strany domácích hráček v rychlém protiútoku při zpracování míče byla tvrdě a záludně sestřelena domácí hráčkou s číslem 9 Aissi Dagmar, který rozhodčí vůbec nepotrestali. Nechci si stěžovat, že nám to rozhodčí prohráli, tak to vůbec ne. Celý zápas jsme si prohráli samy. Tady jsou fakta 51 střel na branku 17 branek !!!!!!!!!!, jasný důvod naší prohry.
Jak se lidově říká, po hodech přichází půst.
Tak v 18:16 hod. sedáme do autobusu s výpraskem od domácích hráček a vyrážíme směr České Budějovice a však dobrou náladu ze slunečného dne nám to nevzalo :-).
Hodnocení hráček jsem radši vymazal, abychom měli v sobotu s kým odehrát :-), jihočeské derby ze Strakami, na které vás zveme a pokusíme se o další domácí body.