Bábovky vyhrály na hřišti posledního

HC MILEVSKO – LOKOMOTIVA ČB
20:32 (10:17)
Sestava a branky: Formánková – Dolejšová 8, Hondlíková 6, Kolbová 5, Farková 4, Chasáková 3, Korandová 3, Oupicová 2, Gottfriedová 1, Řezáčová, Steierová, Homolová, Chrástková, Poláčková

Utkání v Milevsku mělo tradiční průběh, jako každé utkání s tímto soupeřem na jeho palubovce, naše snaha hrát dynamickou hru narazila na soupeřovu uspávací taktiku (pokud se dá říkat o chozené taktika, tak jo), k čemuž přispěl i výkon rozhodčích, kteří nechali soupeře hrát v útoku někdy i tři minuty, což v dnešní době situace již málo vídaná.
Začali jsme svižně a Zuzka otevřela skóre zápasu, však se nám zase zadrhl písek do soukolí a opět jsme neproměnili sedm vyložených šancí v první poločase (to využít myslím si, že bylo vymalováno již dříve). Zkrátka jsme se trápili a to po celý zápas. Vítězství bylo sice vysoké, ale stálo celkem dost sil jak fyzických tak psychických. Rychle zapomenout na toto utkání, teď nás čeká první silný soupeř a to pražská Astra, která na jaře zatím předvádí dobré výsledky. Zápas hrajeme 4. 3.2017. POZOR až od 18:00 hod.
Kuriozita na závěr:
– při nástupu do autobusu nás řidič upozornil, že je asi prasklý výfuk. Z autobusu se stala pojízdná dýmovnice, je možné, že jsme byli z toho vzduchu při otráveni. Řidič, byl celý zoufalý, přichází do haly s tím, že u autobusu není prasklý výfuk, ale že s ventilu teče olej. „ Budeme rádi, že vůbec dojedeme do Budějc“ to byla slova proroka. Za odbočkou na Purkarec se rozsvítila na přístrojové desce červená kontrolka. „Je zle musím dolít olej“ mizí ve dveřích pan řidič, „dál to nepůjde, končím“. Než jsem stačil cokoliv začít zařizovat vše za mně skvěle zařídila děvčata. Super, děkuji vám všem, co se na rychlé evakuaci podílely. Zkrátka SUPER, bábovky.