Starší žáci na domácí půdě

Sobota 14.4. další kolo KP starších žáků na domácí půdě. První zápas se Šťáhlavami.

Loko Č. Budějovice – Sokol Šťáhlavy

12:13 (6:8)

Sestava a střelci: Bajt – Joza 6, Kojan, Ludvík 3, Titl, Houška, Louda, Dvořák, Kadlec, Klimeš, Šimeček, Böhm

Pěkný zápas, nejdříve jsme museli dotahovat, pak jsme zas chvíli vedli, pak zas dotahovat, až poločas nakonec, lepší koncovkou vyhráli hosté. V druhé půli jsme nejprve nechali soupeře odskočit o 4 branky, ale pak jsme postupně dotahovali, až na stav, kdy minutu před koncem jsme snížili na rozdíl jedné branky, ale vyrovnávací branku se nám nepodařilo vstřelit. Škoda zápas vypadal dost slibně.

Druhý zápas proti Házené Rokycany

Loko Č. Budějovice – Házená Rokycan

20:13 (14:7)

Sestava a střelci: Bajt 1 – Kojan 5, Joza, Titl 4, Houška, Ludvík 2, Böhm, Klimeš 1, Kadlec, Dvořák, Šimeček, Louda

Ač se nezdá, tento zápas měl být lehkým oříškem, nicméně až tak jednoduché to nebylo.Sice jsme celý zápas vedli, ale hrát v klidu a zkoušet si různé kombinace se nám nedařilo. Soupeře jsme vlastními chybami vraceli do hry. Navíc neproměňování šancí znamenalo, že kluci z Rokycan dostali, na rozdíl od nás, chuť si zahrát. Ale nakonec vše jsme zvládli a jediné body z tohoto dne byly doma.

Poslední zápas proti Starému Plzenci

Loko Č. Budějovice – Starý Plzenec

14:22 (7:10)

Sestava a střelci: Bajt 1 – Kojan, Joza, Titl 3, Böhm 2, Houška, Ludvík, Klimeš 1, Kadlec, Dvořák, Šimeček, Louda

Když se nechce vyhrávat, dávat branky a chtít hrát, není možné vítězit. Přesně toto  se ukázalo v posledním utkání sobotního přeboru starších žáků. Soupeř nás přehrával chutí si pohrát, dávat branky a užívat si hru. Kdežto z naší strany to byl pocit zmaru a bezradnosti. Nedisciplinovanost a chyby nás neustále vzdalovali od případného úspěchu. Snad se chuť do hry vrátí:-)