Starší žáci v Plzni

Neděle 8.4. byl ve znamení dalšího kola KP starších žáků , tentokrát pořádající oddíl Talentu Plzeň nás hostil na 11. ZŠ v Bolevci.

Do prvního zápasu jsme nastoupili proti

Plzeň Talent A – Loko Č. Budějovice

25:7 (13:2)

Sestava: Bajt – Joza Steier 2, Bohm, Titl, Kojan 1, Klimeš, Houška, Dvořák, Louda, Ludvík, 

Hned první zápas byla malá škola házené. Nejlepší tým jihozápadního přeboru starších žáků nenechal nikoho na pochybách, proč je první. Jak je zřejmé z celkového výsledku i výsledku prvního poločasu 2 branky resp. 5 je málo. To co chybí je dravost a hlavně chuť dávat branky, poprat se o výsledek.

Druhý zápas

Slavia VŠ Plzeň – Loko Č.Budějovice

15:21 (9:11)

Sestava: Bajt – Joza Steier 2, Bohm, Titl, Kojan 1, Klimeš, Houška, Dvořák, Louda, Ludvík,

V zápase proti plzeňské Slávii jsme si již mohli více zahrát, dostali jsme prostor vytvořit si střelecké příležitosti a bylo to vidět i na výsledku. Od začátku zápasu jsme  vedli a soupeř pouze dotahoval. V poločase jsme vedli 11:9. Hned v úvodu druhého poločasu jsme si udělali 4 brankami odskok na 15:9 a mohli jsme hrát relativně v klidu. Ovšem soupeř našeho klidu využil a 3  brankami stáhnul stav rozdíl dvou branek. Následovalo postupné navyšování skore na obou stranách až jsme posledními dvěma brankami upravili konečný rozdíl o 6 branek na 21:15.

A třetí

Plzeň Talent B – Č.Budějovice

20:27 (11:11)

Sestava: Bajt – Joza 8, Kojan 6,  Steier 3, Klimeš, Houška 2, Titl, Bohm, Dvořák, Louda, Ludvík,

V posledním zápase jsme nastoupili proti B-čku Talentu. Pravda, že na obou stranách byla vidět únava. Nicméně zápas to byl vyrovnaný a dramatický. V prvním poločase každý chvilku tahal pilu a tak se skore přehupovalo na jednu či druhou stranu. Před koncem se nejprve soupeř ujal dvoubrankového vedení, ale nám se podařilo srovnat stav na remízu. V úvodu druhého poločasu jsme se třemi brankami utrhli a vedení se nám podařilo držet a postupně zvyšovat. Vítězství bylo zasloužené:-)