Bábovky přetlačily Kobylky

LOKOMOTIVA ČB – SOKOL KOBYLISY B
27:23 (17:12)
Sestava a branky: Formánková, Buriánková – Homolová 1, Čadová, Poláčková 2, Chasáková 3, Rusfelová 4, Farková, Dolejšová 8, Oupicová 1, Hondlíková 5, Korandová 3
V netradičním čase v pátek od 20:00 hod. jsme přivítali na palubovce tým ze Sokola Kobylisy B, tým, na který se nám moc nedaří.
Začátek utkání nám moc dobře nevyšel a do páté minuty prohráváme 3:1. Pomalinku se dostáváme do tempa a zásluhou zlepšeného výkonu v obraně a rychlým přechodem zápas pomalinku otáčíme na svou stranu. Poločas vyhráváme zcela zaslouženě 17:12.
Druhý poločas z naší strany byl asi nejhorší, jaký jsem viděl. Dřeme v obraně a vzápětí lehce odevzdáme míč soupeři do rukou, který jednoduše skóruje. Místo toho, abychom si udělali náskok a v pohodě dovedli utkání do vítězného konce, tak se trápíme až do konce. Naštěstí nám funguje bojovnost a odhodlání vyhrávat. Utkání dovádíme do vítězného konce 27:23, ale stálo to hodně psychických sil. Bohužel nám na jaře nějak dochází pára v druhých poločasech, opravdu nevím, čím to je. Snad se to zlepší ve dvou zbývajících utkáních.
Rád bych vás pozval na sobotní poslední utkání před domácím publikem, kdy přivítáme čtvrtý tým letošního ročníku Slavoj Tachov, nu máme mu co vracet. No, už zbývá napsat jen, že začínáme tradičně v 15:00 hod.