Bábovky rozdrtili Cheb

LOKOMOTIVA ČB – HVĚZDA CHEB
33:19 (19:7)
Sestava a branky: Buriánková, Formánková – Čadová 2, Homolová, Steierová , Poláčková 3, Mašková 2, Farková , Dolejšová 6, Oupicová 3, Chasáková 4, Hondlíková 10, Korandová 3

K zápasu s předposledním družstvem soutěže Hvězdou Cheb jsme nastoupili bez Kolbiny, Štěpy (předčasné ukončení sezóny), Janči R., ale už i Petitkou.
Od úvodních minut bylo jisté, že soupeř nebude zlobit. Za výbornou obranou skvěle chytala Hadice a mi rychlým přechodem deklasovali soupeře na poločasový rozdíl dvanácti branek.
Do druhé půle jsme chtěli nastoupit s navýšením skóre, což se nám dařilo. Připlížili jsme, skoro k dvaceti brankovému rozdílu, ale ať si říká, kdo chce, v hlavách to zkrátka je vedeme o hodně a tak se nemusí tak makat. Soupeř začal hrát uspávanou, které jsme podlehli. Zakončení (snad jen z lehkovážnosti) nám odešlo a soupeř pomalu stahoval náskok až na rozdíl deseti branek. Ke konci utkání se nám opět začalo dařit a rozdíl jsme opět trochu natáhli na konečný čtrnáctibrankový. Vyhráváme 33:19.
V dalším zápase na domácí půdě se představí již tento pátek 4. 5. 2018 od 20:00 hod. družstvo Sokola Kobylisy B (nepříjemný soupeř, na kterého se nám moc nedaří).
Hlasy diváků:
„ První půle fantastická, druhou jste hráli holomajznu“ (s tímto názorem nelze nesouhlasit)