Přípravka – poslední turnaj roku 2018

 

Turnaj 4+1 – Milevsko 15.12.2018

Na poslední turnaj roku 2018 jsme se vydali do Milevska.  Sestava byla mírně oslabena o několik hráčů, ale i tak jsme přivezli dva silné týmy. Již tradičně tým Zeber a tým Pomerančů. Obě mužstva začínala až třetím zápasem turnaje, tak jsme si mohli ráno přispat.

Zebry začali svůj zápas proti holkám ze Strakonic. Utkání se rozjíždělo poměrně pomalu a převahu jsme měli spíš výškovou než herní. Tento zahřívací zápas jsme dovedli do vítězného konce, ale pěkná podívaná to nebyla. Další utkání již byla ve svižnějším tempu.  Soupeři nás občas přehrávali rychlostí, my jsme jim to vraceli tvrdostí a individuálními dovednostmi jedinců. Občas byli k vidění i kombinace, které potěšili oko trenéra. Mohlo jich být víc, na tom musíme příští rok zamakat.

Pomeranče odvedli svůj vysoký standard. Některé zápasy odehráli nad své možnosti. Je vidět, že jsou v týmu bojovníci, kteří se dokáží poprat o každý míč. Dnes jim možná ještě chybí pár centimetrů, ale je vidět výkonnostní posun, který zaznamenali. V týmu se rýsuje několik velkých opor a pomalu si začínají říkat o pruhovaný dres. Někteří se ho již brzy dočkají.

Tento turnaj byl poslední, který jsme odehráli v této sestavě. Musíme se rozloučit s pěti Zebrami, které se poperou o své místo u miníků. Chtěl bych všem poděkovat a popřát, ať se všem ve vyšší kategorii daří. Poděkování patří i rodičům, protože bez jejich podpory by to nešlo.