Anička a Zuzka na utkání hvězd I.ligy

 

O víkendu 15.12.2018 proběhla ve Strakonicích utkání hvězd prvních lig mužů a žen. Na této akci jsme měli dvojnásobné zastoupení v utkání žen. Anička Dolejšová a Zuzka Hondlíková se na tuto akci dostaly díky hostování v prvoligovém J. Hradci, kde se jim střelecky a herně daří. Jak tato akce probíhala nám poví samy hráčky.

 

Jak probíhala nominace na tuto akci?

Z: Nominace probíhala pres Ivu Jonovou a následně nám přišel email, abychom potvrdily účast.

A: Díky hostovačce v JH a trenérce Ivě Jonové jsme se dostaly do nominace a pak už nám jen přišlo potvrzení, že nás na akci berou.

Hrál proti sobě východ a západ. Kdo vyhrál? 

Z: Východ vyhrál. Kdo jiný, když jsme tam hrály s Aničkou (smích)

A: Východ, i když o to vůbec nešlo. Spíš to bylo o parádičkách a hezké házené, což si myslím, že splnily oba týmy. Ale vyhrát chce přece každý, takže pro nás se Zůzou velká odměna, že jsme byly výherní tým a mohly jsme pak víc slavit.

S kým jste se v týmu potkaly? 

Z: V týmu jsme měly holky z Otrokovic, Ivančic, Bohunic a Hanku Kvášovou z Havlíčkova Brodu. S ní byla radost hrát. Ma obrovsky přehled ve hře.

A: V týmu jsme se potkaly s holkami z Ivančic, Otrokovic, Bohunic a hlavně s bývalou reprezentantkou Hanou Kvášovou (Kutlvašrovou). Její zkušenosti jsou znát, udělá spoustu práce jak v obraně, tak v útoku. Ale celkově bych řekla, že jsme si s holkami sedly a i to na zápase bylo vidět, na to že jsme spolu hrály poprvé.

Byly jste jediné Jihočešky v týmu?

Z: Jako Jihočešky jsme byly jediné, protože holky z Hradce se nemohly zúčastnit.

A: Se Zůzou jsme byly jediné, asi by nás bylo víc z JH, ale holky měly jinou akci, tak nemohly.

Jak osobně tuto akci hodnotíte?

Z: Hodnoceni? Bylo to super od začátku do konce. Skvěle jsme si sedly s holkami. Byla sranda. Bylo to pohodové utkání a výhra byla třešničkou na dortu. A ty oslavy? O těch ani nemluvím (smích).

A: Jsem strašně ráda, že jsme se téhle akce mohly zúčastnit. Skvělá parta lidí a výborná organizace. Prostě jsme si celý den moc užily. Je super něco takového zažít jako hráčka.

Děkujeme za rozhovor, a že krásně reprezentujete klub. Ať se Vám stále daří. 

Celou akci měli na starost Handball events

(https://www.facebook.com/handballevents