První jarní zápas Bábovkám nevyšel

TJ Slavoj Tachov – TJ Lokomotiva ČB

28:17 (12:3)

Na náš první jarní zápas nás odjelo pouze devět a bez trenéra, jelikož Píďa hrál ve stejný den zápas s muži v Sezimáku.

Ihned po příjezdu a výstupu z autobusu se Aničce udělalo nevolno a v průběhu dne se její stav moc nelepšil. Ještě před zápasem pak Klíma zjistila, že s sebou nemá boty na hru. Podmínky tedy nebyly ideální.
I přes tyto komplikace jsme na hřiště přicházely v optimistické náladě a s vírou ve vítězství. Po prvních pár minutách se však náš optimismus vytratil. Důvodem byla hlavně brankářka soupeřek, která nekompromisně pochytala téměř všechny naše střely-ať už z dálky, ze šestky nebo i z trháků. Tachovské holky si tak vytvořily velký náskok hned v prvním poločase, který se jen těžko dal překonat.

Do druhé půle zápasu jsme si tedy daly za cíl skóre alespoň upravit do přijatelné formy. Dalších třicet minut se nám hra dařila o něco lépe. Častěji nám vycházely signály, více jsme se snažily vracet se se soupeřkami do obrany a i brankářku se nám vícekrát podařilo prostřelit. Přesto naše hra měla k dokonalosti daleko, stále jsme často chybovaly.
Zápas byl ukončen za stavu 28:17 pro domácí Tachov a my se svěšenými hlavami odešly do šatny a odjely domů.

Podrobné statistiky zápasu: http://www.zeny.chf.cz/match_report.aspx?id=66463&cmpid=59

Autor: Adéla Gottfriedová

Již tuto sobotu 2.3. 2019 od 15:00 přivítáme soupeřky z Turnova. Tímto zveme všechny naše fanoušky a slibujeme, že se o první jarní body porveme. Ale fanoušci házené můžou přijít do haly již od rána, kdy se od 9:30 do 13:40 představí v zápasech ml. + st. žáci, po té od 15:00 ženy A, po nich od 16:30 ml. žačky, od 17:30 starší žačky a závěr dne v 18:30 vyšperkují svým zápasem Ženy B proti záloze J. Hradce.