Miníci LOKO A a B proti Písku A a B

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE A : SOKOL PÍSEK A

23:9 (12:3)

Sestava a branky:  Mach 7, Pávek 7, Borovka 3, Plch J. 3, Plch Z. 1, Křivský 1, Gottfried 1, Štěrba, Kocourek

K dalšímu zápasu jsme přivítali děvčata z Písku. Vyrovnaný stav zápasu byl akorát do třetí minuty. Od té doby se naši chlapci probrali a začali hrát svou hru. Pěknými akcemi i rychlými protiútoky navyšovali skóre. Oba brankáři skvěle zachytali, a jelikož nebylo moc hráčů, dostali se i do hry. Ve druhém poločase jsme trochu polevili a nechali soupeři snížit skóre. Ale i tak jsme zápas dotáhli do vítězného konce.

 

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE A : SOKOL PÍSEK B

28:2 (16:0)

Sestava a branky:  Borovka 10, Mach 5, Pávek 4, Plch Z. 3, Plch J. 2, Štěrba 1, Křivský 1, Kocourek 1, Gottfried 1

Zápas proti píseckému béčku měl už jasnější průběh. V prvním poločase jsme dokonce udrželi čisté konto našich brankářů. Opět se oba vystřídali i ve hře. Celé družstvo předvedlo kolektivní výkon, který byl podpořen individuálními akcemi, na které se velmi dobře koukalo. Po zásluze jsme získali 4 body do tabulky.

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE B : SOKOL PÍSEK A

6:14 (2:8)

Sestava a branky: Čapková 3, Krejčí 1, Poláková 1, Zimmelová 1, Kučerová, Maršán, Vítek, Papanová, Jílková, Černík

Se soupeřem jsme drželi krok téměř do 13. minuty, kdy byl stav 2:5. Potom nám snad došly síly a soupeř odskočil na poločasový výsledek 2:8. Začátek druhého poločasu nám vyšel a povedlo se nám snížit na 5:9. Ale pak opět došly síly a soupeř šňůrou pěti branek rozhodl o výsledku. Sice máme více střelců než na podzim, ale stále to není úplně ono. Nejhorší je asi naše obrana, která místy ani není.

 

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE B : SOKOL PÍSEK B

10:6 (4:3)

Sestava a branky: Krejčí 4, Čapková 2, Kučerová 2, Zimmelová 2, Maršán, Vítek, Poláková, Papanová, Jílková, Černík

Asi nejdramatičtější zápas celého dne. Průběh zápasu byl dost vyrovnaný, na obou stranách se střílelo na branku, ale ne vždy úspěšně. V naší brance skvěle zachytala Natálka, která má velký podíl na dvou bodech. Gólů padalo opravdu málo. V poločase jsme vedli těsně 4:3. Do druhého poločasu trenéři hráče nabádali, aby ještě zabojovali a nenechali si svůj náskok utéct. Což jsme také udělali a pomalu vedli zápas do vítězného konce a mohli se radovat z vítězství.

 

http://jksh.chf.cz/?scat=124&cmppartid=3379