Mladší, starší žačky s Hradcem

K dalším zápasům jsme nastoupily proti známému soupeři z Hradce. Letos už jsme s nimi změřily síly na turnaji. A tak jsme věděly, co můžeme očekávat.

TJ LOKO Č.BUDĚJOVICE – HÁZENÁ J. HRADEC

12:22 (5:11)

Sestava: Šlajferčíková 1, Papanová, Zimmelová 2, Houšková 7, Horáková 1, Poláková, Raitmajerová, Jílková, Čapková 1, Kučerová B., Sabina

Musím říct, že do zápasu nastoupilo úplně „vyměněné“ družstvo holek. Sice jsme prohrávaly už od začátku, ale holky konečně hrály, tak jak trénují. Mám velkou radost, že si páteční trénink vzaly k srdci a v sobotu nám ukázaly co v nich je. Konečně nám začaly střílet i další spojky. Křídla byla na svých postech aktivní, a nenechaly se odstavit jako v minulém zápase.  Zlepšila se i obrana. Téměř do konce prvního poločasu jsme držely se soupeřem krok. Ovšem na začátku druhého poločasu jsme si opět vybraly slabší chvilku a soupeř svůj náskok udržel až dokonce zápasu. Ale jak jsem řekla, i když jsme prohrály, výkon celého družstva se nám líbil a takto si tu hru představujeme. Tak holky, díky, vidíte, že to jde a musíme makat dál.

 

TJ LOKOMOTIVA Č.BUDĚJOVICE – HÁZENÁ J. HRADEC

2:34 (1:16)

Sestava: Černíková, Šmrhová, Kučerová K., Benáková, Šebková 1, Pincová, Bílková, Cvetkovová 1, Zimmelová, Papanová, Čapková, Houšková

Další zápas sezóny za námi. Ani v tomto zápase jsme nepřekonaly hranici 5 střelených gólů. Ale na některých hráčkách bylo vidět mírné zlepšení. Jak je vidět Lucce prospělo hrát na křídle k tomu, aby se rozstřílela a začala spolupracovat i se svým křídlem. Tentokrát se nedařilo ani Šárce a její všechny střely končily v rukách brankářky. Mladší holky si tentokrát zahrály více a své starší spoluhráčky zastoupily obstojně. Svůj bojovný výkon předvedla i Eliška, ale míč jí tentokrát padal jako kdyby to byl horký brambor. Ostatní hráčky na hřišti skoro jako by tam ani nebyly.

I když to podle výsledku nevypadá, byl to náš zatím nejlepší zápas. Hodně jsme zlepšily obranu, byly více na nohách a tím jsme měly dost času na obranu před šestkou. O půlce jsme holky dokonce i pochválily, ale jak jsme zjistily, mělo to opačný výsledek. I když jsme holky hecovaly, začaly jsme kupit opět zbytečné ztráty balónů, možná to byla i únava a bezmoc. Tak jak se nám povedl první poločas, ten druhý byl zkouškou trenérských nervů. Ale nebudeme skládat zbraně, ještě máme co natrénovat a pak se uvidí.