Zasypání Pískem podruhé

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE : SOKOL PÍSEK A

8:37 (3:18)

Sestava a branky: Černíková, Papanová – Šebková 4, Houšková 4, Kučerová K., Cvetkovová, Tomanová, Poláková, Čapková, Jílková, Zimmelová, Šlajferčíková

Stejně jak mladší žačky, tak i ty starší se potkaly společně po delší době. A ještě k tomu byly oslabené o dvě nemocné hráčky. Proto jsme je museli doplnit mladšími, ty už ale měly v nohách své dva zápasy. Do páté minuty jsme držely se soupeřem krok. Ovšem náš rozjezd byl pomalý. Obrana docela fungovala, ale spoustu balónu jsme ztratily a dostávaly jsme laciné góly z rychlých protiútoků. V útoku byla aktivní hlavně Markéta s Eliškou, a tak se celá obrana soustředila právě na tyhle hráčky. Holky místo aby toho využily k individuálním akcím, pouze odevzdávaly míče a čekaly co bude. Když už vystřelily, tak míč ani nedolétl do brány. V poslední pětiminutovce jsme přestali hrát úplně a dostali 7 gólů.

Druhý poločas jsme začali hned vyloučením Báry. Naše „nehra“ pokračovala dál. Občas se Eliška nebo Markét dostaly na šestku, kde své snažení proměnily. Ale ostatní se neukázali vůbec. Navíc ještě začala haprovat obrana a naše tuhé nohy nedokázaly reagovat na jakýkoliv pohyb soupeřky. Soupeř v klidu zvyšoval svůj náskok a my jsme nedokázali žádnými akcemi či střídáním změnit styl hry a zabojovat.

TJ LOKOMOTIVA Č. BUDĚJOVICE: SOKOL PÍSEK B

16:37 (8:15)

Sestava a branky: Černíková, Papanová – Houšková 10, Šebková 3, Cvetkovová 2, Čapková 1, Tomanová, Kučerová, Zimmelová, Šlajferčíková, Poláková, Jílková

Začátek zápasu nám vyšel docela dobře. Až do 15.minuty jsme hrály vyrovnaně. To už měla Bára opět dvě vyloučení. Ale pak nám došli síly nebo nevím a začali jsme ztrácet. Soupeř svůj náskok navyšoval gól po gólu. Naše hra byla pořád stejná, lajna tam a zpět a do střelby či aktivity šla pouze Markéta či Eliška.

O pauze jsme si s holkama důrazně promluvili a snažili se je nabudit. Ale jak je vidět dle zápisu nepovedlo se. Obrana byla ještě děravější. Než jsme dali góla, soupeř vstřelil tři. A tak to šlo až do konce. Ve dvacáté minutě dostala Bára opět dvě minuty a musela hřiště opustit. Pochvalu zaslouží Markéta s Eliškou, ovšem zbytek týmu spoléhá pouze na tyto holky, ale ty si soupeř umí pohlídat. Proto musí začít střílet i zbytek. A hlavně se vracet a bránit. Co má Terka v bráně už víc dělat. Kdo by si tam chtěl stoupnout, když by neměl obranu.

Další zápas hrajeme v LOKOaréně 12.11. od 18 hodin proti Strakonicím. Tak přijďte fandit. Pak nás čeká o víkendu 20.-21.11. kvalifikace žákovské ligy starších žaček.