Muži A – padla kosa na kámen

TJ Sokol Nové Veselí B – TJ Lokomotiva České Budějovice

36:23 (19:11)

Minulý víkend nás čekalo utkání na palubovce záložního týmu extraligového Nového Veselí. Tento soupeř vévodí naší lize bez ztráty bodu a kráčí za jednoznačným postupem. Vzhledem k našim výsledům z poslední doby se dal očekávat vyrovnaný zápas prvního celku s druhým. 

Tato predikce se naplnila. Bohužel však jen do 15. minuty prvního poločasu. Do té doby ještě plni sil jsme se soupeřem sice zaostávali, ale jen o cca 2 góly. Od 15. minuty převzali domácí otěže utkání pevně do svých rukou a byli jednoznačně lepší ve všech herních činnostech. My jsme se někdy s větší, někdy s menší mírou nasazení snažili vzdorovat, ale bohužel marně. 

Náskok se pozvolna navyšoval až na rozdíl třídy. Konečný výsledek byl pro nás – 13 gólů, což je největší debakl za posledních několik let. 

Co říct závěrem. Narazili jsme na limity toho, s kým se dá hrát při průměrně absolvovaných 1,5 tréninkových jednotkách týdně na osobu. Nic víc, nic míň…

Tak snad příště na domácí palubovce proti Havlíčkovu Brodu bude zase líp. Přijďte nás podpořit 23. 4. 2022 od 17 hod a pomozte nám opět naskočit na vítěznou vlnu.  

Více informací pro milovníky statistik zde:

https://www.handball.cz/souteze/muzi/2-liga-muzi-jvc/detail/zapas/a42c962e-d258-4882-85a0-226cc18689be