Mladší žačky

TJ ČZ HBC STRAKONICE – TJ LOKO Č.BUDĚJOVICE

21:7 (8:3)

Sestava a branky: Papanová, Jílková 5, Zimmelová 2, Kučerová, Mašková, Nájemníková, Švédová, Čížková, Hečková, Poláková, Šlajferčíková

Na poslední zápas jsme vyjeli téměř všichni bez zraněné Amél (ta byla v hledišti) a Marušky. Do desáté minuty jsme se soupeřem drželi krok. Mnoho střelců kromě Lucky a Terky nemáme, za to spoustu křídel ano. Na hřišti jsme protočili různou sestavu, ale nenašli tu ideální, abychom se rozstříleli. První poločas dopadl ještě docela dobře 8:3.

O pauze jsme si odpočinuli, poradili se co budeme hrát a šli na to. Do šesté minuty to docela šlo. Pak už docházeli síly hlavním tahounkám a bylo to spíše o tom zápas přežít. Potřebovali bychom, aby se i ostatní holky lépe sžily s míčem a nebály se střelby. Opět jsme se neubránili koncovkovým chybám, kde jsme dostali dva góly, místo abychom udrželi míč v našem držení.

Co říct závěrem: Díky za celou sezónu, jste skvělá parta. Užijte si léto a ahoj na soustředění!

Družstvo jako takové se od září rozdělí, některé hráčky jdou do starších žaček, některé zůstanou v mladších a doplní je miničky. Ale i tak budeme trénovat společně.

Sezónu zakončíme 14.6. na bowlingu.