Poslední zápas sezóny

TJ ČZ HBC STRAKONICE – TJ LOKO Č. BUDĚJOVICE

24:17 (15:12)

Sestava a branky: Černíková, Papanová, Houšková 9, Cvetkovová 4, Zimmelová 3, Kučerová 1, Horáková, Němcová, Šlajferčíková, Jílková

Na poslední zápas jsme se všichni těšili, i když jsme hráli bez zraněné Elišky a chybějící Lucky. Zápas byl celý první poločas velmi vyrovnaný. Holky skvěle bránily a v brance je podržela dobře chytající Terka. První góly jsme dostali pouze z křídel. I když holek nebylo moc, je vidět, že fyzičku mají, protože téměř nestřídaly. Akorát to proměňování šancí. A že jsme jich několik měli a také sehrály holky hezké akce.

O poločase bylo hlavním úkolem si odpočinout. Obrana byla dobrá, hlavní bylo vydržet, dát ještě nějakou branku a hlavně nepolevovat v obraně, aby byl výsledek přijatelný. To se myslím povedlo, i když soupeřky si svůj náskok hlídaly až na konečný výsledek 24:17.

Co říct závěrem: Díky za celou sezónu, za nasazení do hry a tréninků, jste skvělá parta. Užijte si léto a ahoj na soustředění!

Pár holek odchází do mladších dorostenek, které nyní nemají krajskou soutěž, ale i tak doufám, že s námi budou trénovat dál nebo se vydají na zkušenou do kraje!

Sezónu zakončíme 14.6. na bowlingu.