Turnaj přípravek v Třeboni

pro zvětšení klikni na obrázek

O víkendu jsme odehráli další turnaj přípravek, tentokráte v nedaleké Třeboni. Doprava byla individuální a tak se stalo, že některé posádky zabloudily v tak husté mlze, že by se dala krájet a na sraz dorazily se zpožděním (no budou si muset do batůžku přibalit do JH omluvenku🍾 😊). Velkou radost nám udělala nadprůměrná docházka z 24 dětí jich dorazilo na turnaj 21 dětí👍.

Hned první vítězství jsme utrpěli v boji o šatnu, kde jsme po tuhém boji vybojovali nad pořadateli, chtěli nás nacpat do jedné šatny ze Strakama (50 dětí + trenéři). Naštěstí vyhrál zdravý rozum a my v šatně číslo 4 osiřeli.
Děcka jsme rozdělili do stejných skupin jako v Písku a jen jsme týmy doplnili o nově příchozí.
Tak honem převlíknout a jdeme na to. Začal největší turnajový maratón přípravek 4+1, odehrálo se celkem 75 a z toho naše družstva 25 (250minut). 7 zápasů sehrálo družstvo „A“ a družstva „B“+ „C“ po devíti. Turnaj byl odstartován 8:30 a skončil 16:50, byl to zátěžový test pro trenéry, děcka a hlavně pro rodiče (musím před vámi smeknout sedět celý den na nepohodlných lavicích, nic moc).
Bohužel turnaj se protáhl skoro o 45minut (chaos u stolku časoměřičů tak i s nástupem týmu k zápasům). Snad si z toho všichni vezme ponaučení, že někdy víc znamená míň (není to pravé ořechové)

horní řada zleva: Honzík, Jarda Lukáš, Daniel, Anička Ř., Linda, Babu, Anička V.. Terka, Majda, Editka
Klečící – zase zleva: Domča, Zuzka, Verča, Api, Maruška, Tonda, Laura
Válející se: Alenka
Odjeli: Kikina, Davča, Emča

Družstvo A:
trenéři: Terka Řezáčová + Ondra Rachač
Hráči: Majda, Anička Ř, Emča, Kikina, Editka, Honzík, ke konci Davča

Družstvo B:
trenér: Zelík
Hráčky: děvčata ročníku 2016 – Api, Maruška, Anička V., Verunka, Terezka, Alenka, Laura, Zuzanka

Družstvo C:
trenéři: Bucek a Smoči
Hráči: Babu, Linda, Dominik, Jarda, Lukáš (nejlepší střelec Milevska 😊) Daniel, Toník, Davča

Naše hra je, jak na houpačce střídáme krásné momenty s hluchými místy. Myslím si, že výkony u družstev B+C jdou pomalinku nahoru. Pokud udržíme tréninkovou morálku (docházku), budou naše výkony snad lepší. Ještě jednou všem díky. 👏👏👏

Fotogalerie: