Mikulášský turnaj 4+1

Na neděli 4.12.2022 na nás vyšlo pořadatelství krajského turnaje 4+1. Paní trenérku Terezku napadlo, že bychom mohli povolat na tento den hráče týmu Čertů a hráče týmu Nebeského, kteří by nám na závěr předali pro účastníky turnaje předali ceny. Naše pozvánka byla kladně vyřízena, a tak jsme je mohli v Lokoaréně přivítat. Bohužel většině hráčů, jsme tím velkou radost neudělali, ani některým maminkám, které neunesly smutné oči svých dětiček. Dostal jsem pěkně vyhubováno „To jsou ty vaši pos…í čerti) 😊.
Nám však tato dáma nezkazila dobrý pocit z dobře odvedené práce. Myslím si, že se můžeme právem pyšnit nejlepším turnajem podzimu.
Tradičně jsme postavili tři družstva (jedno družstvo do pokročilých a dvě družstva do začátečníků). Každé družstvo odehrálo 6 zápasů po 12 minutách. Bylo vidět velké zlepšení u většiny hráčů. Budeme muset do  příště popřemýšlet zda nepostavíme již dvě pokročilá družstva, no uvidíme na jaře.

Družstvo „A“ podvedením manželů Rachačových hrálo v sestavě:
Anička Řezáčová, Majda Rachačová, Ema Klimešová, Kikina Hlásková, Babu Hovorková

Družstvo „B“ podvedením zkušeného kormidelníka Honzy Zelenky hrálo v tomto složení:
Dan Ryšavý, Anička Veberová, Alenka Mrázová, Maruška Krákorová, Zuzanka Kolářová, Anetka Pařízková, Kája Kotašková

Družstvo „C“ pod vedením paní trenérky Terezky Řezáčové se prezentovalo v tom to složení:
Dominik Smoček, Eliška Krákorová (kterou jsme draftovali do týmu během turnaje a udělali jsme dobře) Linda Filková, Míša Nguyen, David Šimeček, Toník Mika

Bohužel na mně žádné družstvo nezbylo 😥, že prý ať si udělám družstvo z marodů😷. Tak abych se jim do toho nemotal šel jsem radši do klubovny na cukroví a 🍺, kterým nás zásobili naši hodní tatínkové a maminky.

Nevím, co psát, a tak vás už jen pozvu na další turnaj do Sezimova Ústí, který odehrajeme dne 17.12.2022.
Fotogalerie:

Ještě malé ohlédnutí za turnajem v Jindřichově Hradci, jen ve foto: